Diverse

Eu si Vegeta

Am primit una dintre cele mai interesante provocari de cand activez in online: ocazia de a fi ambasador al unui brand. Si nu oricare, ci al unui brand cu o istorie de decenii!

Vegeta este mai mult decat un nume, este practic gustul cu care am crescut. Asa ca a fi ambasador Vegeta, chiar si pentru o luna, ar fi o mare onoare pentru mine!

fii-blogger-oficial-vegeta-600x450

De ce as vrea sa fiu eu cea norocoasa? Cum m-ar ajuta pe mine, ca blogger, acest titlu de ambasador Vegeta?

Numele Ana Naghi ar fi asociat cu Vegeta

E o vorba veche care spune cam asa: Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti. Mergand mai departe, catre asocierea cu un brand sau altul, e de la sine inteles ca o asociere cu brandul Vegeta ar fi mai mult decat benefica.

Vegeta are o istorie de 50 de ani, o reputatie cladita pas cu pas, fiind prezenta in peste 40 de tari si in topurile celor mai renumite branduri din Europa. Sa reprezint Vegeta e o responsabilitate fantastica, o provocare pe care sunt pregatita sa mi-o asum!

Bloggerul fara promovare e sciitor de jurnal personal. Daca ai un dram de talent si vrei sa razbesti dincolo de cartierul tau si al mamei(care se mandreste ca are fata bloggerita), atunci trebuie sa indraznesti. Sa cauti, sa bati la usi, sa te asociezi cu nume care merita si care vor fi caramizi in construirea propriei tale reputatii. Acestia ar fi pasi marunti, dar o asociere cu un brand precum Vegeta ar insemna sa primesti in dar atat materialele de constructie, cat si echipa de constructori!

As putea ajuta

…La o scara mare. Idei am multe, dar uneori ma lovesc de obstacole greu de depasit de unul singur. Unde-s doi puterea creste, iar rezultatele pot fi de-a dreptul uimitoare.

Am apreciat si voi continua sa o fac acele companii care se implica in campanii umanitare sau educative. Avem nevoie de acest imbold care sa puna lucrurile in miscare!

Acum 2 ani am organizat prin intermediul scolii la care predam o campanie pentru copiii de la Centrul de plasament Urziceni. Implicarea a fost peste asteptari! Am reusit sa donam hainute, incaltaminte, jucarii si dulciuri unor copii a caror privire nu cred ca am s-o pot uita vreodata. Orice realizare profesionala paleste in fata sentimentelor pe care o asemenea fapta ti le provoaca.

Daca as fi ambasador Vegeta as putea retrai bucuria de a aduce zambete unor copii greu incercati. As putea oferi zambete unor copii pentru care o masa calda mai speciala si o imbratisare pot fi mai mult decat au visat… In calitate de ambasador Vegeta as coordona o campanie cu mare incarcatura emotionala: o masa pregatita de mine si alti voluntari pentru copiii dintr-un centru de plasament.

Indiferent de avantajele pe care acest titlu mi le-ar aduce, luand in calcul si responsabilitatea imensa de a ma ridica la inaltimea asteptarilor, un lucru e cert: vreau sa traiesc experienta de a fi ambasador Vegeta!

2 Comments

  1. Catalina Sora

    Foarte frumoasa initiativa ta de a aduce cu ajutorul Vegeta zambete pe chipurile unor micuti :).Mult succes

  2. Un articol minunta! 🙂
    Doamne ajuta sa poti sa-ti indeplinesti visul! :-*

Leave a Reply