Diverse

3 idei ingenioase de folosire a placilor Tego antiderapante

Daca vrei ca la constructiile tale sa folosesti cele mai moderne materiale de constructii, dar si sa te ajuti de ele in alte scopuri, de pe „langa casa”, atunci trebuie sa foloseti placile Tego antiderapante. Daca inca nu ai auzit de placa Tego, atunci afla ca acest material are proprietati mult mai numeroase fata de alte materiale de constructii, o rezistenta mecanica puternica, rezistenta la uzura, umiditate si incovoiere. Placile Tego se deosebesc fata de alte materiale datorita suprafatei lor antiderapante, criteriu ce le ajuta sa fie foarte des folosite, in cele mai diverse medii. Si pentru a-ti oferi cat mai multe idei pentru folosirea placilor Tego, depozitul online MagConstructii iti propune trei modalitati ingenioase prin care sa utilizezi materialul de constructii usor si eficient.

 

placi tego

 

Placa Tego in industria auto

Da, ai auzit bine, pe langa domeniul constructiilor, placile Tego antiderapante mai pot fi folosite si pentru a placa suprafetele alunecoase ale puntilor interioare ale camioanelor, suprafata platformelor pe care sunt transportate masinile, chiar si in cazul puntilor vaselor de croaziera sau a celor de transport maritim. Acest lucru este posibil datorita suprafetei lor antiderapante, care nu permite deplasarea si alunecarea obiectelor si cu ajutorul careia sunteti siguri ca transportul se face in conditii optime.

Placi Tego antiderapante pentru cofrarea betoanelor

Cea mai populara si intalnita forma de folosire a placilor Tego este in constructii, in special pentru cofrarea si finisarea cofrajelor din beton. Astfel, beneficiezi de o tehnica moderna si cu multe beneficii in ridicarea constructiilor tale si te bucuri de cele mai bune rezultate. Mai mult decat atat, incearca sa folosesti placile Tego antiderapante si pentru amenajarea spatiilor interioare, prin placarea peretilor cu Tego, ca element decorativ sau in scop de protectie.

Amenajarea spatiilor de joaca pentru cei mici

Daca pana acum te gandeai sa folosesti placile Tego doar in constructii, afla ca acestea pot fi utilizate si in jurul casei, mai ales cand te gandesti sa amenajezi curtea interioara si sa creezi obiecte rezistente. Daca vrei sa iti protejezi copiii de pericole, mai ales atunci cand acestia se joaca, atunci alege sa acoperi spatiul de joaca a celor mici cu niste placi Tego antiderapante, astfel incat copiii tai sa nu alunece atunci cand alearga sau cand se joaca cu mingea.

Foloseste-te de aceste idei ingenioase si cumpara placi Tego de calitate si la un pret avantajos, numai din depozitul online MagConstructii. Astfel, vei fi sigur ca toate materialele cumparate sunt de calitate, iar costurile pe care le suporti mult diminuate. Daca ai alte idei de folosire a placilor Tego antiderapante de la MagConstructii, nu ezita sa ti le exprimi mai jos sau sa povesteti in ce moduri ingenioase ai mai folosit acest material de constructii.

Leave a Reply