Alimentatie, Sanatate, Utile

Mierea de mana Roua Florilor- mana cereasca daruita prin albinute

Toata lumea stie ca mierea este unul dintre darurile naturii pentru sanatatea noastra. Si multa lume se intreaba, in mod firesc: care este cea mai buna miere? Ei bine, raspunsul nu este tocmai usor de oferit, dar as putea spune, fara teama ca gresesc, ca mierea de mana este acea miere. In cele ce urmeaza am sa va ofer cateva arrgumente in favoarea acestei afirmatii. Asadar, sa vedem care sunt motivele care recomanda mierea de mana, numita si miere de padure. Vom face si un studiu de caz pe mierea de mana Roua Florilor de la Apidava.

1. Mierea de mana este un produs rar

Daca majoritatea sortimentelor de miere sunt facute din polen, mierea de padure este realizata de albine din sevele pe care le gasesc pe diferiti arbori care se gasesc in tara noastra: precum bradul, molidul, frasinul, artarul, fagul sau stejarul. Practic, nu florile sunt sursa mierii, ci alte parti ale plantei. De aceea, acest tip de miere este rara si foarte greu de produs. Apicultorii duc stupii in padure, iar mierea produsa de albine este 100% naturala, 100% de mana, cu continut 0 de polen. Exista totusi si posibilitatea ca mierea rezultata sa fie o combinatie de miere de mana si miere provenita din polenul unor flori de padure.

2. Mierea de mana este un produs extrem de sanatos

Orice miere realizata de albine, fara „interventii” nepotrivite ale omului, este sanatoasa. Dar mierea de mana este regina mierii, avand un continut de 20 de ori mai mare de proteine, aminoacizi, acizi organici, enzime ┼či minerale (Ca, Mg, Fe) decat orice alt sortiment de miere.

3. Mierea de mana are nenumarate beneficii

Multiplele beneficii ale mierii de mana o recomanda pentru a fi consumata in cat mai multe familii. Gratie continutului foarte bogat in substante hranitoare, mierea de mana de padure ideala si pentru tratarea anemiilor, racelilor, afectiunilor stomacului, dar si in afectiuni dermatologice, inflamatorii si ale sistemului imunitar. Pentru ca are actiune laxativa, favorizeaza detoxifierea organismului

4. Mierea de mana are un gust inconfundabil

Diferenta de gust intre tipurile de miere este evidenta. O data ce vei gusta din mierea de mana, te vei indragosti de gustul ei inconfundabil. Daca albinele au luat seva de la conifere, mierea are un usor gust de rasina de brad. Totul tine de proportia de diferite seve. Am constatat ca acesta miere este mai putin dulce decat alte tipuri de miere consumate pana acum. Si credeti-ma ca am gustat multe feluri. Si culoarea o diferentiaza de orice alta miere, dupa cum se poate vedea.

Iata care sunt motivele pentru care iti recomand sa aduci pe masa familiei tale minunata miere de mana. O data ajunsa acolo, nu vei mai renunta la ea. Desigur, pretul este putin mai ridicat decat al altor sortimente cu care esti probabil mai familiar, dar nu uita cat de rara este aceasta miere si mai ales, cate beneficii aduce sanatatii tale. Totusi, pentru a te bucura de toate beneficiile ei, asigura-te ca iti achizitionezi mierea de mana de la un producator de incredere, recomandat de consumatori multumiti. Eu iti recomand fara retineri mierea de mana Roua Florilor Apidava, este testata si apreciata de mine si de familia mea.

Daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile dulci, nu uita sa apreciezi pagina de Facebook Apidava! ­čÖé

3 Comments

  1. Valeria Chertes

    Miere de mana nu am avut dar am citit numai lucruri frumoase despre ea.

  2. ghelbere elena

    Nu am gustat niciodata aceasta miere. Cred ca este delicioasa>

Leave a Reply