Despre

Eu

Sunt mama, sotie si bloggerita. In aceasta ordine. Cateodata.

Ma bucur de fiecare lucru, nu exista lucruri marunte, atata timp cat imi provoaca o emotie… Suna a cliseu, dar iau ce e mai frumos din viata, e mai sanatos asa.

 

 

 

Sunt absolventa a Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti, sectia Geografie-Spaniola. Dar iubesc maxim matematica.

Am lucrat in invatamant, relatii cu clientii si in domeniul bancar. Cel mai probabil voi ramane in invatamant, e ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Castig fix de-o paine pe zi, dar iubesc ce fac si nu am cum sa schimb asta.(UPDATE: sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei)

De ce scriu? Fiindca imi place! Candva eram membru activ pe un forum de parinti si mi-am dat seama ca vreau sa am pagina mea. Unde sa nu ma modereze nimeni si, de ce sa nu o spun, sa nu mai castige altii de pe seama mea. Si uite asa a luat nastere, pe 10 mai 2012, blogul. Al meu.

Ma bucur ca ai ajuns in coltisorul meu! Sper sa iti placa si sa imi mai calci pragul! Iar daca nu iti place ceva, da-mi de veste, poate data viitoare imi iese mai bine ­čÖé

Disclaimer

  • Articolele de pe aceasta pagina sunt creatia mea, iar unde voi cita, se va vedea acest lucru. Incearca sa nu imi „imprumuti” munca, se numeste furt si se pedepseste conform legii bunului simt!
  • Daca iti place ceva si vrei sa iei pe pagina ta, precizeaza sursa!
  • Review-urile contin parerea mea despre produse in masura compatibilitatii lor cu tipul meu de ten(uscat-sensibil) sau par(gras)

1 Comment

  1. luciana

    Adevarat , nimik vrodata nu este inmplator

Leave a Reply

Theme by Anders Norén