Despre


Sunt mama, sotie si bloggerita.

Ma bucur de fiecare lucru, nu exista lucruri marunte, atata timp cat imi provoaca o emotie… Suna a cliseu, dar iau ce e mai frumos din viata, e mai sanatos asa.

 
 
 

Sunt absolventa a Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti, sectia Geografie-Spaniola. Dar iubesc maxim si matematica. Nu incerca sa (ma) intelegi!

Pentru ca iubesc copiii, am urmat si cursurile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Asa se face ca dupa ce mi-am facut ucenicia in departamentul de Relatii clienti al unui broker de asigurari auto, respectiv in cel de Colectare creante al unei banci, m-am simtit pregatita sa accept cele mai frumoase provocari si am intrat in invatamant. Sunt profesor invatamant primar, o denumire pompoasa pentru invatatoare.

De ce scriu? Fiindca imi place! Candva eram membru activ pe un forum de parinti si mi-am dat seama ca vreau sa am pagina mea. Unde sa nu ma modereze nimeni, decat bunul simt. Si uite asa a luat nastere, pe 10 mai 2012, blogul acesta. Al meu. Unde scriu despre orice, ca asa e si in viata: cu de toate.

Ma bucur ca ai ajuns in coltisorul meu! Sper sa iti placa si sa imi mai calci pragul! Iar daca nu iti place ceva, da-mi de veste, poate data viitoare imi iese mai bine.

Disclaimer

  • Daca iti place ceva si vrei sa iei pe pagina ta, precizeaza sursa!
  • Review-urile contin parerea mea despre produse in masura compatibilitatii lor cu tipul meu de ten(uscat-sensibil) sau par(gras)

1 Comment

  1. luciana

    Adevarat , nimik vrodata nu este inmplator

Leave a Reply

Theme by Anders Norén