Despre

Imi place sa vorbesc, dar si mai mult imi place sa scriu. Sunt invatatoare pentru ca imi place sa vorbesc si bloggerita ca sa imi domolesc pofta de scris. De aceea a luat nastere, pe 10 mai 2012, blogul acesta. Al meu. Unde scriu despre orice, ca asa e si in viata: cu de toate.

Varsatoare-n horoscop si pana in maduva oaselor, ma bucur de fiecare lucru, in viata mea nu exista lucruri marunte, atata timp cat imi provoaca o emotie… Suna a cliseu, dar iau ce e mai frumos din viata, e mai sanatos asa.

Sunt absolventa a Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti, sectia Geografie-Limba si literatura spaniola. Dar iubesc maxim si matematica. Nu incerca sa (ma) intelegi!

Pentru ca iubesc copiii, am urmat si cursurile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Asa se face ca dupa ce mi-am facut ucenicia in departamentul de Relatii clienti al unui broker de asigurari auto, respectiv in cel de Colectare creante al unei banci, m-am simtit pregatita sa accept cele mai frumoase provocari si am intrat in invatamant. Sunt omul norocos, care si-a ascultat chemarea si e fericit facand ceea ii place. Asa se face ca sunt profesor invatamant primar, o denumire pompoasa pentru invatatoare.

Ma bucur ca ai ajuns in coltisorul meu! Sper sa iti placa si sa imi mai calci pragul! Iar daca nu iti place ceva, da-mi de veste, poate data viitoare imi iese mai bine.

1 Comment

  1. luciana

    Adevarat , nimik vreodata nu este intamplator

Leave a Reply