Copii

Ce produse LEGO Friends am comandat recent

LEGO Friends

Au trecut vremurile in care fiica mease juca cu papusi sau jucarii de plus… Preferatele ei in aceasta etapa sunt seturile de caramizi LEGO Friends si incercam, pe cat posibil, sa crestem colectia. Recent, aceasta s-a imbogatit cu 4 seturi noi, pe care am sa vi le arat in cele ce urmeaza.

LEGO® Friends – Magazin ambulant de ceai cu tapioca

 

LEGO Friends

Acesta este primul la care s-a oprit Ema atunci cand am vrut sa plasam comanda. Este un set LEGO colorat, pe gustul oricarei fetite, iar cele doua personaje – Nova si Matilde- sunt tare simpatice.

A fost, de altfel, si primul pe care l-a construit. Si i-a placut atat de mult, incat a editat chiar si un filmulet in care personajele prind viata. Iata cum seturile LEGO nu sunt doar simple jucarii, ci stimuleaza imaginatia copilului. Un beneficiu in plus.

LEGO Friends

Are 109 piese, nici prea multe, nici prea putine. M-a uimit dexteritatea cu care construieste Ema! Efectiv, la varsta ei nu imi amintesc sa fi avut asa dexteritate… Instructiunile pentru constructie sunt foarte clare, piesele vin ambalate separat, pentru fiecare etapa de constructie, ceea ce face intreaga experienta si mai facila si mai placuta.

LEGO Friends – Cascada din padure

LEGO Friends

Recunosc ca acesta a fost preferatul meu. Am cooperat la montaj si ne-am distrat, pentru ca eu eram mai degraba doua maini stangi, iar Ema trebuia sa imi tot arate sau chiar sa repare dupa mine…

Culorile sunt chiar sugestive pentru o scena din natura. Cate povesti se pot crea in jurul acestui set LEGO! Cu siguranta, in timp, toate seturile vor deveni material didactic pe care il voi folosi cu elevii mei!

De data aceasta, personajele sunt Andrea si Olivia. Ce am remarcat eu este ca personajele LEGO sunt diverse, cu infatisari diferite, ceea ce este un lucru de apreciat, pentru ca il ajuta pe copil sa accepte diversitatea.

LEGO® Friends – Butic mobil de moda

LEGO Friends

 

Visul oricarei fetite: un butic mobil de moda! Culori vii si multe accesorii, un scuter si doua fete cochete – Stephanie si Camila, iata ingredientele succesului!

Are 94 de piese, deci are cam acelasi grad de dificultate cu celelalte doua seturi de mai sus. Aceeasi calitate a materialelor, acelasi mod inteligent de ambalare a pieselor!

LEGO® Friends – Camera lui Leo

LEGO Friends

Ei, bine, acesta este cel mai complex dintre cele 4 seturi LEGO comandate. Are 203 piese si desi personajele sunt doi baieti, va garantez ca va fi pe placul oricarei fetite! Tocmai complexitatea asamblarii si toate micile detalii care intregesc camera lui Leovor fi punctele de atractie.

LEGO Friends

Ca o concluzie, pot spune ca toate seturile de caramizi LEGO Friends sunt jucariile ideale din multe puncte de vedere. Sunt educative, in primul rand. Ajuta la dezvoltarea rabdarii, a creativitatii si a deprinderilor motrice, dezvoltand si coordonarea mana-ochi si muschii fini ai mainii. Sunt o buna alternativa in locul ecranelor care umplu tot mai mult timp din viata copiilor nostri.

Copiii vostri iubesc seturile LEGO? Care sunt preferatele voastre?

Leave a Reply