Copii, Utile

3 idei de cadouri pentru botez populare

Nasterea unui copil este un prilej de mare bucurie pentru intreaga familie, de la parinti pana la bunici, unchi si matusi. Traditia romaneasca cere ca cel mic sa primeasca taina botezului si sa devina astfel crestin. Botezul este un nou motiv de bucurie pentru familie si prieteni. Un eveniment de o asa importanta trebuie marcat cum se cuvine, printr-o ceremonie frumoasa si o petrecere dupa.

Daca in viitorul apropiat urmeaza sa participi la un botez, fie ca este vorba despre familie, fie despre copilul unor prieteni, cu siguranta vei dori sa oferi un cadou pentru cel mic. Chiar daca in ultima vreme este tot mai des intalnit obiceiul de a oferi in dar bani la botezul unui copil(mai ales atunci cand evenimentul are loc la un restaurant), daca vrei sa impresionezi, vei dori sa oferi si un cadou memorabil. Deci, cel mai probabil subiectul cadou botez te intereseaza in mod deosebit in acest moment.

Lasa cumpararea scutecelor si a biberoanelor in grija parintilor, tu alege un cadou simbolic, o amintire de nepretuit! In cele ce urmeaza am facut pentru tine o selectie a celor mai populare cadouri simbolice pentru botez:

Album foto- amintiri de neuitat

 

Cu totii stim ca parintii imortalizeaza fiecare zambet, mutrita caraghioasa sau bucla a celui mic. Asa se face ca in timp se aduna foarte multe fotografii. Deci un album foto in dar este exact ce trebuie. Sau poti alege chiar un set de albume intr-o caseta eleganta.

 

Rama foto – momente unice de pus in rama

 

Dintre sutele de poze pe care le fac parintii celui mic mai mult ca sigur ca unele mai speciale vor fi inramate. Alege sa daruiesti la botez o rama foto argintata, pentru eleganta maxima. Fie ca alegi o rama simpla, fie una de tip „primul an al bebelusului” sau chiar un set cu alte cadouri minunate, cu siguranta darul va fi apreciat.

 

Cutiute magice pentru pastrarea comorilor

 

Mamele imi vor da dreptate atunci cand voi spune ca fiecare dintisor sau bucla a celui mic este o comoara pe care vom dori sa o pastram. De ce nu am putea transforma acest gest intr-unul absolut minunat, pastrand comorile in cutiute la fel de elegante precum albumele sau ramele foto?

 

Acestea sunt doar 3 idei populare in randul cautarilor pentru un cadou botez. Pentru mai multe idei va invit sa descoperiti recomandarile magazinul online Juliana!

3 Comments

  1. Valeria Chertes

    Sunt foarte dragute.

  2. ghelbere elena

    Albumele foto cred ca sunt cele mai indicate.

Leave a Reply