Utile

4 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi un scaun de birou

In orice birou exista scaune birou . Insa, nu toate sunt la fel. Scaunele de birou sunt diferite. Unii angajati au posibilitatea de a-si alege singuri scaunele de birou, altii folosesc scaunele din dotare.

banner-scaune-2

 

Daca esti in cautarea unui scaun de birou, iata cateva criterii de care trebuie sa tii cont:

  1. Kilogramele pe care le ai si intaltime

Scaunele de birou trebuie alese in functie de kilogramele pe care le ai, dar si in functie de intaltime. Daca de exemplu, iti cumperi un scaun care suporta 70 de kilograme, iar tu ai 100, sa nu te miri cand acesta se va defecta foarte repede. In privinta inaltimii, trebuie sa alegi scaunul in asa fel incat sa stai la birou intr-o pozitie cat mai confortabila. Cel mai bine e sa alegi un scaun reglabil.

  1. Orele pe care le petreci pe scaunul de la birou

Atunci cand stai la birou cateva minute, nu ai nevoie de un scaun ales cu mare atentie. Din moment ce stai doar cateva minute pentru a semna acte sau mai stiu eu ce, poti folosi orice scaun. Insa, daca programul tau de munca presupune statul la birou timp de cel putin 6-8 ore, scaunul de birou trebuie ales in asa fel incat sa ofere tot confortul dorit.

  1. Materialele din care scaunul este confectionat

Daca vrei un scaun de calitate, tine cont de materiale. Mie imi plac mult scaunele cu tapiterie din piele. Ele sunt usor de curatat si de intretinut. In general, aleg scaune cu picioare de metal, deoarece sunt mai rezistente. Am grija mare la rotilele scaunului, pentru ca imi plac scaunele cu rotile.  Aleg scaune cu rotile de calitate, pentru a nu zgaria parchetul.

  1. Prezenta rotilelor

Nu imi plac scaunele fara rotile, deoarece stau multe ore la birou si ma pot deplasa dintr-un loc in altul, pe distante foarte scurte, fara a fi necesar sa ma ridic. Ma pot intoarce cu usurinta, etc. Pentru mine, acest aspect este foarte important.

Acestea sunt primele 4 lucruri care imi vin in minte cand ma gandesc la alegerea unui scaun de birou. Pentru tine ce anume conteaza?

Daca esti in cautarea unor scaune de calitate, vezi modelele de pe Scaune-Online.ro.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Mi-am ales cu grija scanul de birou de acasa dar si scaunul baiatului meu.

Leave a Reply