Diverse, Utile

5 Sfaturi pentru a obtine mai mult de la DVR-ul tau

Solutiile digitale de inregistrare video pentru securitate sunt inima sistemelor de supraveghere de astazi – aceste dvr-uri sunt componente critice in aceste sisteme. Inainte de a pune la punct insa un astfel de sistem este bine sa se tina cont de anumite sugestii – le vom prezenta in randurile urmatoare ale acestui material. Daca detii un spatiu (sau o locuinta) mai mare, poti sa te indrepti catre variantele dvr de 16 canale, la Ordis

dvr-standalone-16-canale-h264-ws-5316-7192

  • Alege un DVR de supraveghere cu un numar corespunzator de canale – tine cont de nevoile spatiului detinut. Cate intrari si cate cladiri sau incaperi trebuie monitorizate? Tine cont, de asemenea, de modificari pe care viitorul s-ar putea sa le aduca.
  • Cauta echipamentul potrivit, care sa raspunda tuturor nevoilor tale – capacitatea de stocare, administrarea de la distanta, etc.
  • Seteaza frame rate-ul corect (numarul de cadre pe care un DVR le poate inregistra, pe secunda, la rezolutia setata). Acesta e direct influentat (si influenteaza) puterea de procesare, spatiul de stocare, realismul imaginii.
  • Pastreaza-ti dvr-ul in modul overwrite – astfel previi situatia nedorita ca in momentul in care hard drive-ul e plin, inregistrarea sa se opreasca. Daca overwrite-ul e activat, inregistrarea noua se va suprapune cu cele mai vechi filmari, inlocuindu-le.
  • Nu lasa conversatiile sa se piarda – asigura-te ca dvr-ul este setat sa inregistreze si sunet. Cu ajutorul microfoanelor optionale sau a celor integrate in camerele video de supraveghere vei putea sa captezi si sunetul.

 

Acestea sunt doar cateva dintre reperele de care putem sa tinem cont in alegerea unor asemenea dispozitive. Pune pret pe securitatea caminului sau afacerii tale si cumpara aceste solutii profesionale – pune nevoile tale pe primul loc. Pentru o gama variata de dvr cu 16 canale, intra aici.

Leave a Reply