Utile

Accesorii importante care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de mana

Probabil pentru multi dintre noi calatoritul cu avionul poate sa reprezinte un stres, sunt multe de tinut minte si de facut, cand sa-ti faci check in, la ce poarta trebuie sa mergi, etc. Dar, astazi vorbim de ce ai voie sa iti aduci in bagajul de mana, cum ar trebuie sa fie acesta si ce lista poti sa ai tot timpul pregatita pentru astfel de calatorii.

Nu trebuie sa uiti un lucru important pe care trebuie sa il ai, este o geanta de voiaj de calitate, care sa te tina ani buni si sa te insoteasca in toate calatoriile tale dar mai ales unde sa-ti ti toate accesoriile de calatorie preferate.

Geanta de mana sau rucsac

In primul rand cum spuneam, ai nevoie de o geanta de mana sau de un rucsac, care sa fie incapator pentru toate lucrurile esentiale pe timpul calatoriei tale. Este bine sa investesti intr-o geanta sau intr-un rucsac de calitate, asa te va tine ani buni si le vei putea folosi si la alte activitati nu doar calatorit, de exemplu cand mergi la sala, sau la cumparaturi.

Un alt lucru extrem de important de tinut minte este limita de kg, pe care trebuie sa o respecti, de obicei majoritatea companiilor aeriene au o limita de 10 kg pentru bagajul de mana.

Obiecte interzise in bagajul de mana

Orice obiecte ascutite care sunt considerate ca pot fi folosite pe post de arma, sunt evident strict interzise, de asemenea nu ai voie cu alcool, mancare lichida, si chimicale.

Obiecte care sunt admise in bagaj si de care ai nevoie

Cele de baza sunt: pasaport si alte acte de identitate, documente de care ai nevoie, portofel cu bani, carti de credit, este bine sa ai la tine si un itinerar cu locul unde vei merge si adresa hotelului si bineinteles telefonul.

Obiecte si accesorii pentru ingrijire personala

Un pachet de servetele, picaturi de ochi (este bine sa ai fiindca in avion de obicei este umiditate scazuta si poti avea simptome de ochi uscati) crema hidratanta, balsam de buze, etc. Aceste lucruri marunte dar esentiale pot face o mare difierenta in calatoria ta cu avionul, in special daca este vorba de cateva ore bune de mers cu avionul.

Bineinteles trebuie sa ai si obiecte de imbracaminte in caz ca e mai frig: un hanorac, sosete dar si o perna micuta care sa te ajute sa dormi, de regula avioanele au perne pentru fiecare loc, dar nu se stie niciodata, asa ca mai bine iti aduci perna preferata de calatorit.

Antiplictiseala

Ca sa treaca timpul mai usor iti poti lua la tine: o carte, reviste, dar si casti pentru a asculta muzica preferata sau pentru a te uita la filme.

Acum, cand vei merge in urmatoarea calatorie vei stii clar ce sa iti iei cu tine in bagajul de mana, poti sa iti faci chiar acum o mica lista cu accesoriile necesare pentru cand vei avea nevoie. Nu uita sa iti achizitionezi din timp geanta de voiaj sau rucsacul preferat!

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Pana acum nu am calatori cu avionul, asa ca acest articol imi este util.

Leave a Reply