Diverse, Utile

Afla cum economisesti cu un pavilion expozitional

pavilion expozitional

pavilion expozitional

 

Nu conteaza ca s-a lasat frigul si toti incercam sa stam cat mai mult in interior. Inca se organizeaza tot felul de evenimente in aer liber, la care ar fi si pacat sa nu participam, cum sunt expozitii, festivaluri de toamna etc. Probabil ai observat deja ca la aceste evenimente, de obicei, te adapostesti intr-un spatiu ambulant, cu o deschidere sau mai multe, care se numeste pavilion expozitional.

 

Pavilioanele expozitionale reprezinta solutia pentru toata lumea care doreste sa le foloseasca in scopuri variate, cu costuri mici. Indiferent ca l-ai vazut sau l-ai folosit la un eveniment, in interior sau exterior, sa vinzi sau sa prezinti un produs, un pavilion expozitional de calitate reprezinta raspunsul daca iti doresti un spatiu rezistent, fara sa ai de-a face cu cheltuieli exagerate.

 

Pavilioanele expozitionale pot fi folosite la targuri, expozitii, festivaluri, evenimente de tip CSR, in gradina si curte, ca si terase pentru restaurante si pub-uri sau pentru adapostirea unor standuri cu produse, pentru a evita ca acestea sa se deterioreze. Dupa cum vezi, ai unde sa le folosesti cu succes. Mai ramane doar alegerea unui pavilion de calitate trainic, care sa-ti asigure reusita.

 

Recomandarea mea sunt pavilioanele expozitionale de la damini.ro. Spre deosebire de produsele pe care le gasesti in hipermarketuri sau alte magazine de bricolaj, principala calitate a pavilioanelor de la Damini este rezistenta. Materialul folosit este un Polyester, impregnat cu strat PVC si lac-protectie astfel ca este mult mai rezistent fata de intemperii sau capricii ale vremii. Sunt usor montabile si demontabile prin structura simpla si flexibilitate.

 

Evident, daca iti doresti produse de calitate va trebui sa faci cateva cheltuieli, pentru a le obtine. Cu pavilioanele expozitionale de la damini.ro cheltuiesti mai putin, comparativ cu alte solutii care nu dureaza sau cu ridicarea unor standuri si spatii din materiale dure. Nu economisesti doar la capitolul costuri ci si la capitalul de timp si libertate de care beneficiezi. Astfel, dureaza mai mult sa implementezi o alta solutie, spre deosebire de pavilioanele expozitionale care se instaleaza rapid si usor si esti legat de o anumita suprafata; in cazul B, poti sa ai un singur pavilion expozitional sau mai multe, dupa preferinta si posibilitati.

 

Stii vorba aceea: omul destept isi face iarna car si vara sanie. Alege acum un pavilion expozitional din oferta damini.ro si il poti folosi acum, participand la targuri sau festivaluri de iarna sau te poti pregati pentru dezvoltarea afacerii tale, din 2016.

4 Comments

 1. Mihaica Iuliana

  Un astfel de pavilion mi-ar fi util si mie la tara…ambele mele tari, sa le spun asa. Adica unul la tara la ai mei si altul la tara la ai sotului meu. Chiar o idee grozava si satisfacatoare atunci cand mergi in vizita si vrei sa te relaxezi la umbra, mai ales vara.

 2. kamy camelia

  Foarte interesant articolul si foarte util ptr cine are nevoie de un pavilion

 3. Rotaru Gabriela Tatiana

  Interesant articol,folositor pentru cei ce au nevoie de asa ceva,o usurare a muncii.

 4. Nicolae claudia

  E foarte util. Un pavilion de calitate, atrage si clientii

Leave a Reply