Utile

Alege mobila de bucatarie pentru tine

Ca sa stii cum sa iti mobilezi bucataria corect trebuie sa iei in considerare cateva lucruri. Primul si cel mai important, elementul care conditioneza total mobilarea bucatariei, este spatiul. Daca ai o bucatarie mai mare trebuie sa ai grija sa o mobilezi in asa fel incat sa nu iti dea un sentiment de vastitate, sa nu fie spatii prea mari intre obiecte si ai o anumita practicalitate in miscare. Daca trebuie sa traversezi de fiecare data bucataria ca sa iei ceva din frigider o sa descoperi ca nu mai vrei sa te ridici de la masa pentru asta. La fel, daca ai o bucatarie mica trebuie sa iti organizezi cu mare grija obiectele necesare in asa fel incat sa nu ai o camera foarte ingramadita, dar in acelasi timp sa ai acolo tot ce iti trebuie.

mobilabucatarie

Un alt lucru important pe care trebuie sa il stabilesti de la inceput este daca bucataria va fi doar pentru gatit sau si pentru alte scopuri. Vei lua masa in bucatarie sau o vei face in living? Raspunsul la aceasta intrebare iti spune unde sa pui masa. In acelasi fel poti sa iti pui intrebari pentru diferitele obiecte ce pot intra sau nu in bucatarie.

Trebuie de asemenea sa stabilesti cum va fi folosita bucataria si cat de des va fi folosita. Daca esti un bucatar pasionat atunci stii ce iti trebuie, cum ai nevoie sa fie mobilat spatiul, de cate lucruri ai nevoie in bucatarie si unde vrei sa fie acestea. In acest caz, in primul si in primul rand, bucataria trebuie sa fie practica. Daca bucataria este folosita mai rar si este mai mult pentru decor, poti sa folosesti mobile cu finisaje mai pretentioase ca sa ai un aspect cat mai placut. Daca obisnuiesti sa petreci mult timp in bucatarie, pentru conversatii in familie sau jocuri o sa ai nevoie de scaune confortabile. Pot sa iti vina multe astfel de idei, pana la urma tu dai intrebuintarea bucatariei, tu decizi ce poti sa faci acolo. Poti si trebuie sa o mobilezi in functie de ce ai tu nevoie de la bucatarie, alegi obiectele si modul lor de aranjare in asa fel incat sa fii satisfacut. Pentru acest lucru gasesti mobila de bucatarie de diferite feluri la Tamos.ro.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

6 Comments

 1. Da,asa este , ai perfecta dreptate !
  Descrierea ce ai facut-o este exact ce trebuie sa stim cu totii ! šŸ™‚
  Am intrat pe site-ul din descriere, la bucatarii standar si sunt atat de dragute… si functionale ! šŸ™‚
  Dar si restul produselor ce le au pe site sunt foarte frumos lucrate,… šŸ™‚ !
  Multumesc pentru idei, draga Ana ! šŸ™‚

 2. Paola paola

  Eu am lucrat in urma cu mult timp si la un magazin de mobila, ce-i drept la conta, insa am mai prins cateva smecherii si m-am decis ca mobila mi-o voi lua de la Lemet (adica Lem’s) din Campina. Am avut multe pe showroom si imi place ca ai configurator pe site, alegi pe categorii de la economic la deluxe, si au promitii daca iei si electrocasnicele tot prin ei. Ca si parere generala, eu consider ca sunt foarte buni, niste profesionisti si lucreaza foarte frumos.

 3. Tatiana Sorina

  cea alba e super draguta

Leave a Reply