Copii, Utile

Alege pentru micutii tai pachetul cu scoica si scaun auto

In momentul in care vine pe lume primul copil, odata cu avalansa de emotii care te inconjoara, vin si o multime de griji. Ca orice parinte, iti doresti tot ce este mai bun pentru micutul tau si incerci sa ii asiguri acestuia toate lucrurile de care are nevoie. Iar pentru a-l transporta in siguranta, trebuie sa ai in vedere alegerea celui mai bun scaun auto pentru copii.

Atunci cand pornesti in cautarea acestuia, trebuie sa ai in vedere o multime de lucruri si nu trebuie sa uiti ca pe primul loc se afla siguranata copilului. Din gama variata de scaune auto de pe piata, ai posibilitatea sa alegi fie scaune cu prindere prin sistemul ISOfix, fie cu prindere cu centura de siguranta, pozitionate cu fata sau cu spatele la sensul de mers si o multime de alte facilitati.

In articolul de azi vom vobi insa despre alegerea inteleapta a unui pachet, care include atat scoica auto, cat si baza ISOfix si scaun auto pentru cel mic. Aceasta optiune este una fericita atat in cazul in care nu vrei sa achizitionezi toate piesele separat, cat si in cazul in care ai doi copii de varste apropiate. Astfel ca cel mai mic va fi transportat cu ajutorul scoicii auto, iar cel mai marisor in scaunul auto.

Alegerea noastra pentru azi este Pachetul Axkid Modukid 3 in 1 scoica + baza ISOfix + scaun oferit de cei de la NolaKids. Fiind compus din aceste trei elemente, acesta poate fi folosit atat de nou-nascuti, cat si de copii de pana la 105 cm.

1. Scoica Modukid

Caracteristicile principale ale scoicii Modukid sunt:

● este una dintre cele mai usoare scoici de pe piata;
● se poate instala in 2 pasi simplii;
● dispune de indicatori vizuali pentru o instalare corecta;
● are tetiera confortabila ce ofera protectie sporita;
● include 3 inserturi separate ce se pot detasa pe masura ce creste copilul;
● dispune de instalare compacta pentru a permite mai mult spatiu in masina;
● are un sistem de ventilatie pentru maxim de confort;
● are protectie laterala suplimentara ASIP;
● este compatibila cu caruciorul Axkid Life si cu alte 90% din carucioarele de pe piata;
● are 3 pozitii de ajustare a centurilor, pentru micutul tau in crestere;

2. Scaunul auto Modukid

Modukid este un scaun auto i-size, cu o caracteristica unica a tetierei si centurilor proprii ce se ajusteaza impreuna, dupa dimensiunile copilului. Modukid este un scaun auto aprobat pentru copiii cu inaltimea intre 61 si 105 cm si greutatea de maxim 18 kg, adica pana la varsta de aproximativ 4 ani.

Are functia de indepartare a bazei ISOfix Modukid fata de bancheta in 6 pozitii distincte. Astfel asigura confort copilului pe masura ce creste. Baza se poate instala mai aproape de bancheta cand copilul este mic si mai departe pe masura ce el creste astfel incat scaunul sa poata fi folosit cu spatele la sensul de mers pentru mai mult timp. De asemenea, aceasta caracteristica face ca Modukid sa fie potrivit atat pentru masinile mai mici, cat si pentru cele mai spatioase.

Conectorii ISOfix ai bazei au 4 pozitii de ajustare pentru a asigura o instalare facila si sigura. De asemenea, ei sunt dotati cu indicatori vizuali, iar piciorul cu un senzor auditiv astfel incat sa se asigure o instalare corecta.

Tetiera scaunului este ergonomica si prevazuta cu spuma cu memorie pentru un confort sporit al copilului. Sistemul Sleep-Well a fost gandit pentru a asigura o pozitie comoda spatelui si gatului la somn, scaunul avand 3 pozitii de inclinare ce pot fi modificate chiar si atunci cand copilul este asezat in scaun.

Astfel ca, achizitonand acest pachet, poti fi sigur ca ai facut alegerea celui mai bun scaun auto pentru copii, atat in cazul in care ai un singur copil, cat si in cazul in care ai doi copii de varste apropiate.

Leave a Reply