Utile

Anunturi in ziare nationale pentru proiecte fonduri europene

La inceput de an toata lumea are planuri. Mai mici sau marete. Eu fac planuri de cand ma stiu, uneori la ora la care ar trebui sa dorm de mult…

Nu de putine ori m-am gandit la urmatoarea situatie: daca maine as putea accesa fonduri europene pentru a-mi dezvolta propria afacere, ce as alege? Ce imi place cu adevarat sa fac si mi-ar placea sa transform pasiunea intr-o sursa de venit, imbinand astfel utilul cu placutul? Cred ca foarte multi dintre noi isi doresc sa devina proprii sefi. Desi nu e chiar asa usor sa dai nastere unei afaceri, pentru ca mai apoi sa o dezvolti si sa o faci o activitate profitabila.

Raspunsul la intrebare nu e unul chiar simplu. Am fost inspirata de povestea unei antreprenoare care la varsta la care unii inca mai cer bani de buzunar parintilor dezvolta o frumoasa afacere cu plante medicinale.

Cum in ultima vreme e in trend sa incerci(macar) sa traiesti cat mai sanatos si cum stim inca de pe vremea bunicilor nostri ca fiecare planta de pe lumea asta e utila intr-un fel sau altul, eu zic ca nu ar fi o idee deloc rea sa imi infiintez propriul centru de colectare si producere plante medicinale.

Sigur, nu e deloc usor sa obtii fonduri de la Uniunea Europeana, dar nici imposibil. Sunt mai multi pasi ce trebuie urmati, hartogarie multa(sa nu uitam totusi ca sunt bani nerambursabili), asa ca e ceva bataie de cap. Dar merita, cred eu! Mai ales daca pornesti la drum hotarat sa reusesti!

Si ar mai fi un lucru important de spus: pe drumul asta e bine sa ai ajutoare de nadejde. Si nu ma refer doar la familie si prieteni, ci si la o agentie de publicitate sau o firma de consultanta. Desi ideea e bine conturata in mintea unui viitor antreprenor, un ajutor profesionist e intotdeauna binevenit.

Am sa fac astazi referire la ajutorul unei agentii de publicitate in demersul accesarii fondurilor europene. Acesta are doua etape: cea de dinaintea aprobarii dosarului si cea de dupa aprobare.

O agentie de publicitate precum Mediapress Advertising iti poate fi de mare ajutor cand vine vorba de necesara publicare anunturi pentru proiecte cu fonduri europene in ziar.  Mai ales cand vrei sa faci lucrurile ca la carte.

anunt l

Cu ajutorul Mediapress Advertising e foarte usor sa publici un anunt in ziar. Nu toata lumea se pricepe la detalii tehnice, dar cu acest ajutor chiar oricine poate publica anuntul respectiv.

Sa presupunem ca imi doresc sa public un anunt pentru proiect cu fonduri europene in Jurnalul National. Care sunt pasii de urmat?

1. Intru pe www.anunturi-fonduri-europene.ro si accesez categoria Anunturi Fonduri Europene in Ziare Nationale

2. Dau click pe butonul Publica de sub ziarul dorit (Jurnalul National). Voi ajunge astfel la pagina de calcul a pretului pentru anuntul meu.

3. Dupa primii doi pasi urmeaza alti cativa legati de alegerea siglei potrivite anuntului(Fonduri U.E. sau Fonduri U.E- Regio) scrierea articolului, bifarea optiunilor de promovare si completarea datelor necesare facturii proforme si a contractului(necesare anexarii la dosar)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Publicarea unui anunt cu asemenea importanta poate fi un proces complicat si care provoaca multa bataie de cap. Insa cu un simplu apel telefonic pot intra in legatura cu un consultant Mediapress Advertising. Acesta ma va sfatui astfel incat sa iau cea mai buna decizie, iar procedura in sine sa fie una simpla si placuta.

In maxim o ora de postarea comenzii(asta numesc eu promptitudine!) mi se va trimite pe e-mail o macheta a anuntului pentru aporobare.

Dupa stabilirea tuturor detaliilor primesc factura proforma, contractul in original precum si doua exemplare ale ziarului in care imi va fi publicat anuntul.

Concluzia e una simpla: eu fac ceea ce imi place, de detalii las specialistii sa se ocupe.

Leave a Reply