Sanatate, Utile

Apeleaza la o firma dezinsectie si deratizare pentru linistea familiei tale!

firma dezinsectie

Care sunt situatiile in care se impune sa apelezi la servicii oferite de o firma dezinsectie?

Viata la bloc prezinta o serie de avantaje, dar nu despre acestea vreau sa va vorbesc, ci despre dezavantajele vietuirii intr-un apartament. Mai exact ma voi opri la un aspect care nu doar ca iti afecteaza serios confortul, dar poate fi si extrem de periculos pentru sanatatea ta si a familiei tale: daunatorii. Fie ca vorbim despre insecte daunatoare, fie ca este vorba despre rozatoare, recomandarea mea e aceeasi: apeleaza urgent la o firma dezinsectie! Daca firma ofera si servicii de deratizare, cu atat mai bine!

firma dezinsectie

Cred ca toata lumea stie ca serviciile unei firme dezinsectie presupun acele masuri care ne scapa de nedoritii gandaci. De ce am vrea sa scapam cat mai repede? De tantari, gandaci de bucatarie , purici , muste, furnici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, s.a. Nu-i asa ca doar gandindu-te la aceste creaturi deja te simti amenintat? Te gandesti deja la o dezinsectie apartament?

Oricine a trait sau traieste la bloc s-a confruntat macar o data cu o problema legata de daunatori: gandaci care invadeaza bucataria, purici urcati de la subsol sau veniti de la apartamentul vecin unde convietuiesc vecinii si cateva pisici sau caini, rozatoare care au gasit un bun adapost in subsolul blocului.

Indiferent de sursa problemei, aceasta devine una care afecteaza pe toti locatarii. Asa ca in astfel de situatii se impune o dezinsectie si o deratizare scara de bloc. E nevoie de masuri la scara mare, pentru ca daca doar tu iei masuri, dar vecinul cu pisici nu o face sau locatarii continua sa transforme subsolul in ghena de gunoi lucrurile vor fi in scurt timp ca inainte de dezinsectie sau deratizare.

Care sunt pericolele la care iti expui familia daca nu apelezi la o firma dezinsectie?

Desi sunt atat de mici ca si dimensiuni, acesti gandaci sunt in realitate foarte periculosi. Fiind purtatori ai agentilor infectiosi, acestia pot transmite diverse infectii, de la forme simple, pana la unele extrem de grave care pot provoca chiar decesul persoanei respective.

Printre bolile pe care insectele daunatoare le pot transmite la om se numara: hepatita A, tuberculoza, meningita, conjunctivita, poliomielita, febra tifoida, holera, lepra, dizenteria , encefalita, salmonela, antrax, viermi si diversi paraziţi. Unele dintre aceste afectiuni sunt letale pentru persoana infectata, asa ca apelarea la serviciile oferite de o firma dezinsectie nu este nicidecum un moft, ci o necesitate!

Cum alegi firma dezinsectie potrivita?

Atunci cand dorim sa beneficiem de servicii profesioniste de dezinsectie ori deratizare trebuie sa gasim o firma competenta.

In primul rand tine cont de experienta in domeniu a firmei. Faptul ca o firma activeaza de 10 ani in domeniu, are un portofoliu de clienti demn de luat in seama, utilizeaza solutii de calitate( conteaza foarte mult acest aspect, in definitiv un insecticid de calitate va rezolva problema eficient si rapid) sunt criterii importante.

Comparativ cu aparatura pe care o persoana neautorizata ar utiliza-o o firma dezinsectie serioasa va folosi aparatura de ultima generatie, performanta, pentru lucrari de calitate.

Un alt beneficiu pentru care merita sa inchei un contract cu o firma dezinsectie este siguranta procedurii. Firma utilizeaza solutii eficiente in combaterea daunatorilor, dar care sunt in acelasi timp sigure pentru locatari. Altfel spus, o firma specializata in dezinsectie nu va inlocui un pericol(insectele daunatoare) cu altul (substante toxice), ci va rezolva problema conform normelor de siguranta.

Punand in balanta pericolele la care iti expui familia daca lasi insectele sa isi faca de cap, pe de-o parte si beneficiile oferite de o firma dezinsectie deratizare, pe de alta parte, concluzia care reiese e una simpla: nu mai sta pe ganduri, apeleaza chiar acum pentru o dezinsectie gandaci cu www.vulpeaucigasa.ro !

1 Comment

  1. ghelbere elena

    In bloc nu avem nici o problema care sa implice o firma de dezintectie. Problema mare sunt tantarii si pe ei nu stiu cum sa-i rezolvam.

Leave a Reply