Diverse, Utile

Ati decis sa va casatoriti? Organizati-va nunta pe etape – de la alegerea invitatiilor pana la alegerea vestimentatiei, a restaurantului si a bisericii!

Nunta este un moment la care ati visat de mult timp! Ei bine, in momentul in care ati decis sa va uniti destinele, veti descoperi adevaratul sens al acelei vorbe din batrani “orice lucru frumos ascunde si parti mai putin frumoase”! In cazul nuntii, este vorba despre organizarea momentului, o actiune care va da mari batai de cap daca nu o planificati pe etape, in conformitate cu o plan bine pus la punct. Planificarea celui mai fericit moment din viata voastra este,fara doar si poate, primul pas pe care trebuie sa il realizati, iar de cele mai multe ori aceasta organizarea este initiata de viitoarea mireasa, cea care isi doreste ca evenimentul sau sa fie subiectul regasit pe buzele tuturor invitatilor!

 

Ati decis sa va casatoriti? Organizati-va nunta pe etape - de la alegerea invitatiilor pana la alegerea vestimentatiei, a restaurantului si a bisericii!

Care este primul pas important pe care trebui sa il faceti dupa ce ati stabilit data casatoriei? Organizeaza lista cu persoanele care vor fi alaturi de voi si alege modelul de invitatie!

Primul pas in organizarea nuntii voastre este acela de a alcatui lista cu invitati! De aici porneste totul, intucat dupa ce ai stabilit numarul persoanelor care iti vor fi alaturi poti alege restaurantul, biserica, meniul de mancare si, cel mai important aspect poti alege invitatiile care vor ajunge in mainile nuntasilor tai! In functie de cat de mare va doriti sa fie nunta voastra, insa si in functie de bugetul de care dispuneti puteti trece pe lista persoanele pe care le doriti alaturi in cea mai importanta zi din viata voastra! Nu orice nunta imparateasca trebuie sa fie mare, astfel ca nu trebuie sa iti faci probleme daca ii vei avea alaturi doar pe cei mai apropiati! Ei bine, dupa ce ai decis care vor fi invitatii si care este numarul lor, poti trece la urmatorul pas al organizarii nuntii – alegerea invitatiilor!

Invitatiile care iti vor anunta nunta sunt accesoriile cu o mare valoare in cadrul unui asemenea eveniment unic, tocmai de aceea a le alege dupa stabilirea listei cu invitati reprezinta o solutie perfecta! Acum poti avea o imagine mai clara asupra modului in care trebuie sa fie acestea, intrucat daca alegi sa iti faci nunta invitand doar rudele, poti opta pentru o invitatie nu foarte sofisticata! Insa, daca la nunta ta vor veni prieteni indepartati, cunostinte vechi sau chiar si persoane necunoscute(exista situatii in care poti auzi –“Casa de piatra! Eu sunt cumnatul nasului vostru, bla bla bla…”) atunci este musai sa alegi invitatii elegante si rafinate care sa vorbeasca despre tematica evenimentului si personalitatea voastra (Pont – invitatiile pe care le vei oferi vor fi eticheta nuntii voastre, iar cele care iti vor impresiona nuntasii le poti gasi in magazinul online Boutiquewedding.ro). Mai mult decat atat, atunci cand stii care este numarul nuntasilor, poti stii cu certitudine care va fi numarul de invitatii pe care trebuie sa le comanzi, iar in acest sens iti poti asigura din timp bugetul!

Biserica si restaurantul – pasul numarul doi dupa alegerea modelului de invitatii pentru nunta ta!

Odata ce ai ales modelul de invitatie si ai stabilit persoane pe care le vei invita, poti trece la alegerea restaurantului! Daca nu stiai cu exactitate cate persoane vor veni la nunta ta, cu siguranta nu stiam cat de mare trebuie sa fie localul. Alegerea restaurantului si a localului in care se va organiza petrecerea contribuie la posibilitatea de a trimite invitatiile nuntasilor tai, intrucat aici le vei comunica data in care te vei casatori, numele bisericii, numele restaurantului si ora la care va incepe ceremonia!

Dupa ati indeplinit acesti pasi importanti, este timpul pentru alegerea vestimentatiei, iar aici va vom lasa pe voi sa decideti ce vi se potriveste, deoarece gusturile nu se discuta!

P.S. Casa de piatra!!!!

Leave a Reply