Utile

Cum iti simplifica viata sistemele de automatizari usi de garaj Cluj si care sunt avantajele acestora?

automatizari usi de garaj Cluj

Atunci cand detii o proprietate – care este fie spatiul unei companii sau locuinta, este imposibil sa nu fi avut cel putin o data gandul de instalare a sistemelor de automatizare porti si usi de garaj. Beneficiile acestor sisteme sunt apreciate din ce in ce mai mult, deoarece atat sistemele de automatizare a portilor de la intrare, cat si cele de automatizari usi de garaj Cluj sunt o adevarata inovatie care ofera un plus de confort, siguranta, protectie si intimitate.

Echipamente de calitate de la GateTech – Tipuri de automatizari de garaj Cluj pentru care puteti opta

Exista mai multe tipuri de sisteme de automatizare pentru usa garajului pe care GateTech le distribuie si monteaza. Profesionistii companiei opereaza cu usi de garaj sectionale pentru montajul sistemului de automatizare: usi de garaj sectionale cu o linie centrala, usi de garaj fara linie, usi de garaj sectionale cu dungi orizontale si usi de garaj sectionale casetate. Fiecare dintre aceste sisteme prezinta urmatoarele caracteristici de exceptie:

– Materialul utilizat: panouri tip sandwich din otel, care prezinta ranforsari in zona balamalelor, protectie anticoroziva si diverse finisaje (Stucco – aspect coaja de portocala, Lis – aspect neted, Woodgrain – imitatie de lemn).
– Toate usile de garaj sunt izolate cu spuma poliuretanica ecologica (40mm) si etansate cu garnituri de cauciuc.
– Sistemele de echilibrare si rulare sunt prevazute cu sine culisare din oteluri galvanizare si role cu rulmenti grafitati.
– Cablurile de tractiune sunt prevazute fie cu geamuri, fie cu panouri vitrate din geamuri acrilice, grile se aerisire si usa pietonala.
Indiferent de sistemul de automatizari usi de garaj Cluj pe care il alegeti, calitatea este mereu aceeasi!

Automatizari usi de garaj Cluj – avantajele imediate ale acestor sisteme ingenioase

Daca locuiesti la casa, garajul reprezinta una dintre incaperile cele mai importante, atat pentru protectia masinii, cat si pentru depozitarea si organizarea lucrurilor. Majoritatea spatiilor destinate acestei intrebuintari sunt gandite pentru protejarea masinii, dar permit si depozitarea echipamentelor de intretinere masina.

Avantajele usilor de garaj sectionale distribuite de GateTech:

– Raport calitate-pret avantajos pentru clienti: preturile includ si pachetul complet de facilitati necesare. Astfel, clientii sunt consiliati cu privire la alegerea celei mai optime solutii, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, reprezentantii companiei oferindu-le toate detaliile de care au nevoie, instructajul de utilizare dupa montaj si recomandarile de intretinere;
– Rapiditate si executie ireprosabila: lucrarile de instalare a sistemului de automatize sunt efectuate rapid;
– Intretinere si mentenanta redusa: odata instalat sistemul, echiple de montaj va vor oferi detaliile de intretinere si situatiile in care este nevoie de asistenta si interventia profesionistilor. Toate sistemele prezinta garantia durabilitatii si functionarii optime dupa instalare, fiind utilizate doar echipamente electronice si materiale de calitate.

Siguranta masinii si a proprietatii pe care o detii cu automatizari usi de garaj Cluj

Un aspect caracteristic esențial al usilor de garaj automatizate este siguranta masinii in zilele cu precipitatii abundente, pe timpul iernii, dar reduc si tentativele de jaf, masina fiind constant la adapost. De asemenea, design-ul usilor nu trebuie sa contrasteze inestetic cu restul elementelor de amenajare. Gama de usi de garaj automatizate include modele care se vor potrivi cu orice decor existent, singurul lucru de care va trebui sa tineti cont fiind spatiul de care au nevoie usile automatizate pentru a fi operate la inchidere si deschidere.

Daca doriti instalarea unui astfel de sistem, contactati-i pe cei de la GateTech, pentru informatii legate de pret, modele si alte detalii utile.

GateTech le garanteaza clientilor rezultatele dorite in materie de achizitie si instalare sisteme de automatizari usi de garaj si porti, in functie de preferintele estetice ale clientilor si cerintele tehnice ale spatiilor astfel amenajate.

—————————————
Date de contact:
Telefon – 0747 029 385
Website – www.accesoriiporti-automatizari.ro
Adresa (punct de lucru) – str. Octavian Goga, nr. 29, Cluj-Napoca

Leave a Reply