Utile

Avantaje utilizare fitinguri din alama

Alama este un material obtinut prin amestecul cuprului cu zincul. Acesta este un material usor de prelucrat, rezistent la coroziune, obiectele confectionate din alama avand o durata de utilizare mare. Este un material utilizat in foarte multe domenii din industrie, in special in domeniul instalatiilor. Tevile si fitingurile din alama sunt extrem de populare atunci cand vine vorba despre instalatii, fie ca este vorba despre instalatii sanitare sau de incalzire. Motivul pentru care acest lucru se intampla este reprezentat de avantajele pe care le ofera obiectele confectionate din acest material. Pentru a intelege mai bine de ce fitinguri din alama este cea mai buna varianta pentru crearea unui sistem sanitar sau de incalzire, iata care sunt principalele avantaje oferite de catre acestea:

– Timpul de instalare a fitingurilor din alama este mic, acest lucru datorandu-se usurintei cu care acestea se instaleaza.
– Durata de utilizare este una foarte mare. In cazul in care este utilizat un fiting din alama de cea mai buna calitate, durata de utilizare a acestuia poate fi si de 50 ani.
– Raportul pret – calitate este unul foarte bun. Avand in vedere pretul cu care sunt comercializate fitingurile din alama pot spune ca raportul pret – calitate este mai mult decat bun.
– Rezista cu brio atat la presiuni mari cat si la temperaturi mari. Avand in vedere acest detaliu, fitingurile din alama sunt alegerea potrivita pentru crearea unui sistem de incalzire sau pentru crearea unui sistem sanitar.
– Etanseaza 100%, contribuind la obtinerea unei instalatii extrem de sigure si eficiente.
– Rezistenta la coroziune sau la alti factori care intr-un fel sau altul pot pune in pericol integritatea fitingului din alama, este foarte mare.
– Este un material bacteriostatic. Acest lucru inseamna ca acest material nu polueaza apa care trece prin fitingul din alama motiv pentru care acest tip de fiting este utilizat mai ales in cadrul instalatiilor de apa potabila. Este foarte important ca apa potabila sa nu fie infectata cu diversi compusi chimici care pot deriva din materialul din care este confectionata teava prin care trece apa potabila.
– Prezinta o conductivitate electrica si termica foarte buna. Din acest motiv, fitingurile din alama sunt utilizate si in instalatiile de caldura.
– Nu necesita operatiuni de intretinere.
– Pot fi utilizate atat in mediul interior cat si in mediul exterior.
– Pot fi utilizate si de catre persoane care nu au o pregatire speciala in acest sens.

Avand in vedere avantajele oferite de catre utilizarea fitingurilor din alama pot spune ca acestea sunt varianta cea mai buna la care poate apela o persoana care doreste sa aiba o instalatie sanitara sau de incalzire de cea mai buna calitate. Fitingurile din alama, dar si multe alte piese necesare crearii unei instalatii sanitare sau de incalzire eficiente, sigure si de durata pot fi achizitionate simplu si rapid prin intermediul magazinului online incalzire – sanitare.ro. Recomand acest magazin online pentru ca este foarte cunoscut printre clientii care au nevoie de piese pentru crearea unei instalatii dar si pentru ca acest magazin online ofera doar piese de cea mai buna calitate la un pret foarte accesibil. As putea spune ca orice persoana care doreste achizitionarea pieselor pentru crearea unei instalatii sanitare sau de incalzire poate face aceasta achizitie fara nici un fel de griji din punct de vedere financiar. Categoriile de produse puse la dispozitia clientilor de catre magazinul online incalzire – sanitare.ro sunt urmatoarele:

– Incalzire;
– Tevi si fitinguri;
– Energie solara;
– Armaturi;
– Apa;
– Gaz;
– Baie;
– Servicii si avizare Iscir;

In finalul acestui articol vreau sa recomand tuturor celor care au nevoie de fitinguri, produsele confectionate din alama pentru ca acestea ofera o serie de avantaje, dupa cum bine se poate observa din cadrul acestui articol. De asemenea, un alt lucru pe care vreau sa il recomand este magazinul online Incalzire-sanitare.ro. Din punctul meu de vedere acest magazin online ofera tot ceea ce ai nevoie pentru construirea sau reconditionarea unui sistem de incalzire sau sanitar, totul fiind comercializat la cel mai mic pret de pe piata. Daca la acest detaliu mai adaug si faptul ca toate piesele comercializate de catre acest magazin online sunt de cea mai buna calitate atunci pot spune ca incalzire – sanitare.ro este magazinul pe care trebuie sa il acceseze orice client care are nevoie de piese pentru o instalatie sanitara sau de incalzire.

Leave a Reply