Utile

Avantajele lucrarilor de tencuiala mecanizata – afla cat de repede pot fi efectuate lucrarile de constructie!

tencuiala mecanizata

Procedurile moderne de lucru si materialele de calitate permit realizarea lucrarilor de tencuiala mecanizata pe orice tip de suprafata, atat pentru peretii interiori, cat si pentru cei exteriori. Aplicarea metodelor de lucru specifice tencuielii mecanizate permit efectuarea rapida si calitativa, cu mai putin personal, efort de lucru si timp de executie.

Cate tipuri de tencuiala mecanizata exista in functie de materialele utilizate?

Tinand cont de locul aplicarii tencuielii si de materialul folosit la alcatuirea compozitiei, lucrarile de tencuiala pot fi:

Tencuiala pe baza de ipsos: adecvata tencuielilor aplicata la interior, care nu sunt expuse umezelii sau aburilor;

Tencuiala cu ciment sau var ciment: este potrivita tencuielii peretilor interiori, facand fata si in bai si bucatarii si orice spatiu unde sunt prezente umezeala si aburii;

O alta clasificare a tipurilor de tencuieli este trasata in functie de modul in care acestea sunt prelucrate, diferentiindu-se tencuiala simpla, bruta, sclivisita, gletuita si cea decorativa.

Tencuiala mecanizata – respecta regulile de pregatire a suprafetelor pentru aplicarea corecta

In prezent, tencuiala mecanizata reprezinta cea mai potrivita solutie pentru tencuirea cladirilor – case sau blocuri de apartamente, cladiri comerciale, spatii de birouri – in cel mai scurt timp posibil si cu minim de resurse – financiare si de personal.

Cum sunt stabilite lucrarile de tencuiala?

Profesionistii firmei de constructii care vor efectua lucrarile stabilesc necesarul materialelor, timpul efectiv de lucru si termen aproximativ de predare a lucrarii. In cadrul acestei etape de aproximare, evaluare si stabilire a lucrarilor, echipa de lucru le comunica beneficiarilor aceste detalii esentiale pentru o colaborare eficienta.

Cum trebuie pregatite suprafetele de tencuit in prealabil?

Materialele de lucru sunt selectate in functie de suprafata suport pe care vor fi aplicate sub forma unui amestec omogen. In prealabil, indiferent de tipologie, suprafetele Inainte de aplicarea amestecului de tencuiala, profesionistii aplica un strat de amorsa.

Chiar daca lucrarile de tencuiala sunt efectuate la exterior, este preferabil ca usile si ferestrele sa fie protejate prin aplicarea foliilor protectoare.

Detaliile si specificatiile de aplicare sunt diferite in functie de incapere, astfel ca pentru bai si bucatarii, mai ales in spatiile unde vor fi montate blatul de bucatarie, chiuvetele, cada sau cabinele de dus, tencuiala se aplica in unghi de 90grade.

Echipe de lucru specializata Edy House – care sunt avantajele lucrarilor de tencuiala mecanizata?

Lucrarile de constructii trebuie efectuate doar cu echipe de lucru specializate, care cunosc procedurile moderne de lucru, dar care detin si echipamentele necesare efectuarii corecte, indiferent de dificultate si cerinte de lucru.

Avantajele tencuielii mecanizate sunt evidente comparativ cu lucrarile clasice de tencuiala, care inseamna timp de lucru in plus, efort suplimentar si practic, cheltuieli mai mari:

– realizarea peretilor exteriori si interiori drepti, fara defecte sau denivelari;

– masinile de tencuit utilizate asigura randament ridicat de lucru – peste 70 de m aplicati pe durata unei zile;

– asigura finisajul facil si rapid;

– suprafetele se usuca rapid;

Pe langa detaliile tehnice de exceptie, lucrarile mecanizate de tencuit sunt apreciate pentru reducerile financiare, acestea reflectandu-se in cantitatea de pierdei de materiale cu mult mai redusa fata de tencuiala clasica, economia la materialele achizitionate si reducerea cheltuielilor pentru manopera.

Tencuiala corecta este posibila atunci cand se tine cont de regulile de baza de curatare, aplicare si uscare, fiind fundamentul finisajelor unei cladiri reusite, indiferent ca este vorba despre constructii noi, reabilitari sau lucrari ample de renovare.

Echipele Edy House sunt instruite pentru a realiza lucrari profesioniste de constructii, fiind specializate in sapa mecanizata si tencuiala mecanizat, doua dintre operatiunile esentiale pentru durabilitatea si estetica finisajelor cladirilor nou construite.

——————————————-

Edy House – date utile
Telefon – 0762 204 699
Mail – sapa.tencuiala@gmail.com
Website – www.sapa-tencuiala.com
Adresa – Aleea Cislau, Nr.7 – Bucuresti

Leave a Reply