Utile

Beneficii unice pentru tineri cu Prima Casa

greenfield residence

greenfield residence

 

Pentru tinerii din Romania care inca viseaza la prima lor casa sau primul lor apartament, statul roman pune la dispozitie programul Prima Casa. Multi tineri considera ca acesta este un program extraordinar, pentru ca le ofera sansa sa aiba casa lor atunci cand au cea mai mare nevoie de ea, la inceput de drum. Un beneficiu major este faptul ca un astfel de credit iti permite sa cumperi chiar si un apartament nou in Bucuresti, de altfel un vis greu realizabil pentru o familie tanara.

Multi tineri stau cu chirie, pentru ca nu isi permit sa dea toti banii o data sau nu se incadreaza pentru a accesa un  credit imobiliar ipotecar. Intr-adevar cu un avans de doar 5 % si apoi cu rate lunare similare chiriei poti face o astfel de achizitie.

Cei care vor sa obtina un credit prin programul Prima Casa trebui sa indeplineasca cateva conditii care sunt stabilite de institutia bancara la care decid sa apeleze. De exemplu, trebuie ca locuinta pe care vor sa o achizitioneze sa fie prima lor proprietate detinuta individual sau impreuna cu alte persoane si sa dispuna de un avans stabilit din valoarea imobilului achizitionat.

Daca doresti sa achizitionezi un apartament mai mare in Bucuresti, cu 3 sau 4 camere si ai ceva bani stransi pentru un avans, urmatorul pas este sa gasesti o banca ce se pliaza pe conditiile tale financiare. Chiar daca nu te-ai decis inca asupra apartamentului, poti sa vorbesti cu banca sa faca demersurile necesare pentru obtinerea creditului pana iti alegi locuinta.

Daca iti este greu sa te hotarasti asupra zonei, trebuie sa stii ca in Bucuresti exista un ansamblu rezidential, situat in sectorul 1, in zona centrului comercial Baneasa, inconjurat de o padure minunata si in care apartamentele noi de 2 camere se incadreaza pentru programul Prima Casa.

Ce mai stai pe ganduri, contacteaza acum  un consultant Greenfield si alege apartamentul care ti se potriveste!

_

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc O4, Parter, Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

3 Comments

  1. Am si eu o prietena care si-a cumparat un apartament cu 2 camere prin programul Prima Casa si e foarte multumita de rate.

  2. ghelbere elena

    Un mic ajutor pentru tineri cand te gandesti ca de multe ori chiria e mai mare decat rata la casa.

  3. Nicolae Claudia

    Eu sunt una din miile de beneficiari ai acestui program. Sunt foarte multumita si am o casuta a mea.

Leave a Reply