Utile

Beneficiile foliilor auto moderne

Astazi, colantarea auto are mai multe utilizari decat am fi crezut acum douazeci de ani. Foliile auto, designurile, abtibildurile, colantarile complete sunt instalate astazi pe autoturisme pentru a mentine sau a imbunatati exteriorul acestora. Ele pot sa adauge un plus de valoare aspectului lor – fiind folosite asadar si in marketing mobil. Gasesti folii auto de calitate la Pin.ro.

cw-video-splash-2

De obicei, aceste infolieri sunt durabile, fiind gandite sa tina pentru aproximativ 3-5 ani. Aceste colantari durabile pot sa reziste la zgarieturi minime, in vreme ce altele pot sa faca fata caldurii extrem de ridicate a soarelui. Insa aceste investitii trebuie pastrate intr-un mod corect.

 

Dupa cum spuneam, aceste modalitati de a imbunatati designul unei masini sunt durabile si fac fata conditiilor meteo intense. Dar chiar daca foliile de vinil de azi incorporeaza protectia UV, proprietarii tot mai trebuie sa poarte de grija acestora, pentru a le prelungi viata:

  • spalarea masinii trebuie sa se faca intr-un mod non-abraziv, datorita faptului ca periile dure sau pulverizarea puternica poate sa duca la decojire sau rupere.
  • este interzisa folosirea de solventi puternici deoarece componentele foliei auto ar putea produce o reactie chimica puternica (daca sunt folosite solutii puternice); proprietarii auto ar trebui sa curete masina cu suficienta apa, cu sapun auto moderat si cu un burete moale. Dupa spalare, ea trebuie uscata cu aer cald sau stearsa cu un material uscat, cum ar fi microfibra sau pielea de caprioara.
  • polish-ul si ceara sunt incurajate pentru masiniile cu folii auto (ele ii vor prelungi viata); expertii recomanda folosirea produselor bazate pe silicon sau Teflon, deoarece acestea sunt sigur de folosit (atat pentru masina cat si pentru folii). Ceara cu carnauba trebuie evitata. Dupa aplicarea cerii sau a polishului masina nu trebuie lasata in spatii deschise (in special nu la soare!).
  • foliile auto sunt folosite si pentru pastrarea sau restaurarea diverselor vehicule

 

Asadar foliile auto sunt adevarate investitii, menite sa imbunatateasca esteticul unei masini, sa ii prelungeasca durata de viata (a partii exterioare) sau sa promoveze anumite servicii, companii, produse etc. Descopera aici folii auto produse de Orafol Europe GmbH, comercializate in Romania prin Pin Plus Pin.

Leave a Reply