Utile

Beneficiile schimbarii furnizorului de energie si gaz

Pe la inceputul verii am aflat si eu ca ar cam fi cazul sa decid sursa de furnizare energie electrica. Raman la ce am sau schimb, daca am o optiune mai buna. Nu am avut prea mult timp la dispozitie sa ma ocup atunci, dar am zis ca nu mai trebuie sa aman. Constiincioasa cum ma stiti, am cautat mai multe informatii despre optiuni, ca sa pot lua o decizie in legatura cu schimbarea furnizorului de energie si gaz. Si asa am aflat despre Restart Energy, un furnizor de pe piața libera ce promite energie mai ieftina.

Inca nu m-am hotarat cu ce furnizor voi merge mai departe, inca mai cantaresc, dar iata ce am aflat pana acum despre oferta Restart Energy, care sunt beneficiile unui contract cu aceasta companie de furnizare energie si gaz:

 • Schimbarea furnizorului este complet gratuita
 • De obicei, cand schimbi un furnizor iti vine automat in minte ca va trebui sa achiti o taxa de instalare. Nu este cazul.

 • Nu este necesara schimbarea instalatiei de electricitate si gaz
 • Ambele raman aceleasi, schimbi doar furnizorul, nimic mai mult, deci nu te ingrijora ca nu este cazul de noi investitii.

 • Faci economie la factura de energie
 • Cred ca orice consumator isi doreste calitate la un pret cat mai bun. O data cu trecerea la serviciile Restart Energy exact asta vei primi: preturi mai mici.

 • Comunici usor cu furnizorul
 • Nimic nu este mai enervant decat sa ai o problema sau o intrebare si sa nu poti da de furnizor. In era comunicarii, Restart Energy ofera clientilor sai multiple cai de comunicare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online si numere de urgenta disponibile 24h.

 • Ai dreptul sa te razgandesti oricand
 • Imi vin in minte acum cel putin doi furnizori de anumite servicii care au fost si cred ca inca mai sunt cosmarul multor romani. Pentru simplul motiv ca acei furnizori voiau contract pe viata cu un client… E dreptul meu sa ma razgandesc daca, de exemplu, primesc o oferta furnizor de energie si gaz mai buna decat ce am deja.

  Iata doar cateva dintre beneficiile schimbarii furnizorului de energie si gaz. Tu stii cel mai bine ce iti doresti de le furnizorul tau. Nu uita, o buna optiune este Restart Energy!

  Schimba furnizorul de energie si gaz pana la 31 august si primesti automat 3 becuri cu LED. In plus, intri in tragerea la sorti pentru un telefon iPhone 7!

  2 Comments

  1. Giulia Hutanu

   Multumim pentru informatii!:*

  2. ghelbere elena

   Am incercat sa-mi schimb furnizorul dar dupa niste calcule am renuntat. Tot atat as fi avut de plata.

  Leave a Reply