Copii, Utile

Biberoane Dr. Brown’s pentru bebelusi sanatosi si fericiti

 

Orice proaspata mamica isi doreste ceea ce este mai bun pentru ca bebelusul ei sa fie sanatos si fericit. De obicei, in primele luni de viata ale bebelusului, ne dam seama ca acesta este sanatos atunci cand mananca cum trebuie, cand doarme linistit s.a.m.d. Desigur ca si bebelusii mai au probleme care ii supara atat pe ei, dar mai ales pe mamicile lor. Colicii si gazele sunt doar doua dintre problemele cu care se confrunta bebelusii si totodata mamicile lor care se ingrijoreaza atunci cand acestea apar. O solutie care poate reduce riscul aparitiei acestor probleme ar fi folosirea unor biberoane cu ventilatie interioara precum cele de la Dr. Brown’s.

Aceste biberoane arata ca si cele normale, tetinele fiind din silicon cu forma clasica astfel incat sa fie comode pentru bebelusi. Sistemul de ventilatie interoara cu care sunt prevazute aceste biberoane speciale, ajuta la eliminarea bulelor de aer care pot aparea in lapte si astfel pot fi prevenite probleme precum colicii, gazele sau regurgitatul.

Faptul ca sistemul de ventilatie interioara elimina bulele de aer acest lucru stopeaza oxidarea laptelui si ajuta la conservarea vitaminelor pe care acesta le contine si care sunt extrem de sanatoase pentru bebelusi. Vitamina C, A, E si chiar si lipidele sunt pastrate mai bine in continutul laptelui ceea ce se datoreaza acestui sistem de venitlatie cu care sunt prevazute biberoanele.

Datorita sistemului inovativ de venitlatie a biberoanelor, hranirea bebelusului este mult mai libera, fiind foarte asemnatoare cu alaptatul si de asemenea este eliminat riscul de a se strange lichid in urechea bebelusului.

Aceste biberoane pot fi comandate online fiind livrate direct la domicilu. Fiecare pachet vine cu biberonul cu sistemul patentat de ventilatie, tetina de silicon, periuta pentru curatarea biberonului si desigur o lista de instructiuni.

Aceste biberoane speciale sunt extrem de benefice pentru sanatatea bebelusilor si totodata usureaza si munca proaspetelor mamici, ba mai mult, le ajuta sa fie un pic mai relaxate stiinda ca folosind aceste biberoane copilasii lor nu mai sunt supusi anumitor afectiuni care de cele mai multe ori apar datorita folosirii unor biberoane necorespunzatoare.

Leave a Reply