Sanatate

Bucura-te de o sanatate de fier si in sezonul rece! Alege produse apicole Apidava pentru intarirea imunitatii!

Sa fii sanatos in zilele noastre se dovedeste a fi o mare provocare. In mod paradoxal, pe cat de mult au evoluat medicina si domeniul farmaceutic, pe atat de firavi suntem in fata virusilor. Devine tot mai evidenta nevoia intoarcerii la natura si la darurile ei nepretuite. Mierea, polenul, propolisul si laptisorul de matca sunt cateva dintre aceste comori pe care natura ni le ofera de mii de ani cu atata generozitate.

Parintii sunt mereu atenti la imunitatea copiilor lor, neglijandu-si deseori propria ingrijire. Recunosc ca mi se intampla si mie, desi ultimii ani au fost atat de plini, incat aveam mai mult ca oricand nevoie de ajutor. Dar lucrez cu copiii si sunt mereu expusa riscului de a raci, ca sa nu mai vorbim de boli specifice in comunitati. Contra unui asemenea cocktail de virusi poti lupta doar cu un cocktail de vitamine, proteine, bioenzime si biominerale. Pare greu de crezut ca poti beneficia de toti acesti nutrienti intr-un singur produs? Ei bine, acest produs exista: Royale Cocktail de la Apidava. Asociaza acest produs minune esentei de propolis si puzzle-ul este complet.

Ce contine Royale Cocktail?

Dupa cum ii spune si numele, produsul imbina armonios beneficiile mai multor produse din stup: miere poliflora, polen 14% si laptisor de matca 2%.Ce poate fi mai bun de-atat?!

Royale Cocktail este un supliment alimentar bogat in vitamine ( A, complexul de vitamine B: B1,B2,B6,B12, C, D, E), minerale (Fe, Ca, Mg, Zn, Cu) si proteine. Fiecare ingredient din compozitie aduce propriile beneficii, iar rezultatul final este un produs care intareste imunitatea, revigoreaza organismul in urma suprasolicitarii (fizice si intelectuale), combate anemia, protejeaza ficatul si ajuta in procesul de crestere la copii.

Experienta mea cu Royale Cocktail

Consum de ani buni produse apicole si am ajuns sa cunosc foarte bine modul in care reactioneaza organismul la curele periodice de imunizare. Am ales sa consum Royale Cocktail zilnic, cate doua lingurite zdravane dimineata si la pranz. Avand in vedere ca produsul are efect revitalizant, similar unui energizant(natural!), prefer sa il consum din prima parte a zilei ca sa am energie intreaga zi.

Are consistenta mierii, la care se adauga textura data de bobitele de polen, iar gustul este unul puternic, gratie polenului si laptisorului de matca(dulce, dar si usor astringent).

Sincer va spun, sunt plina de energie si (inca) fac fata nebuniei din programul meu. Pofta de dulce a scazut, pentru ca acest cocktail e chiar satios, as spune. E mare lucru, fiindca suprasolicitarea ma facea sa consum mai multe dulciuri decat ar fi fost cazul. In plus, profit din plin de roadele toamnei si rontai zilnic 2-3 mere. Deci, maxime beneficii si imunizare la puterea a doua.

Esenta de propolis este un alt produs apreciat de familia mea. Fie ca il folosim intern( picurat in sticla de apa pe care o luam cu noi), fie extern (ca dezinfectant si chiar analgezic), propolisul este o solutie utila in orice casa. Esentele tari se tin in sticle mici, spune o vorba veche. Si intr-adevar, puterea unei singure picaturi e uimitoare.

Recomand produsele apicole pentru toate persoanele care isi doresc o sanatate de fier indiferent de sezon. Acestea sunt cea mai buna solutie de imunizare, fiind eficienta si naturala. Pentru a descoperi toate produsele Apidava, puteti aprecia pagina de Facebook Apidava Romania.

Leave a Reply