Diverse, Utile

Cadouri cu stil direct din Fabrica de cadouri Gift Idea

Cui nu ii place sa primeasca un cadou? Daca darul este unul personalizat bucuria destinatarului este si mai mare pentru ca transmite un mesaj simplu, dar totodata complex: Esti important pentru mine!

Atunci cand este vorba despre cadouri oferite angajatilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor este nevoie de o atentie sporita oferita detaliilor. Sa nu uitam ca un dar spune multe despre cel care il ofera, asa ca orice persoana juridica isi doreste o imagine pozitiva. Ori pentru acest lucru este recomandata alegerea unor cadouri speciale, inedite si care sa multumeasca pana si cele mai exigente gusturi.

Unde gasesti astfel de cadouri personalizate si cu stil? La Fabrica de cadouri Gift Idea. Mai simplu de atat nu se poate!

logo-Gift-Idea3

Motivele pentru care o firma alege sa daruiasca angajatilor sau partenerilor sai de afaceri sunt diverse. Angajatii sunt recompensati pentru loialitate, pentru atingerea obiectivelor propuse si a rezultatelor obtinute. Partenerilor le facem cadouri pentru a intari legaturile existente si pentru a ne exprima respectul.

Motivele pentru care orice firma care se respecta si care doreste sa ofere cadouri elegante si deosebite ar trebui sa aleaga Gift Idea nu sunt deloc putine!

Cel mai important criteriu trebuie sa fie intotdeauna calitatea produselor. Cosurile de cadou din oferta Fabricii de cadouri Gift Idea contin produse atent selectionate, de cea mai buna calitate: vinuri de soi, whisky fin, dulciuri deosebite sau diverse sortimente de cafea. Imaginati-va ce mesaj transmiteti partenerului dumneavoastra daruindu-i un cos din categoria Cosuri de lux ce contine, printre altele, o sticla de whisky de 21 de ani, editie limitata!

Cos-cadou-Craciun-si-Paste-ultra-vip-560x400

Pentru ca angajatii sau partenerii dumneavoastra au gusturi atat de diferite este important sa aveti de unde alege. Oferta Gift Idea este una mai mult decat generoasa! Puteti alege dintre cosurile pentru diverse ocazii: Paste sau Craciun, insa exista cadouri deosebite ce pot fi oferite in orice moment al anului. Iar cautarile sunt considerabil simplificate prin ordonarea produselor pe categorii.

Un mare avantaj il constituie faptul ca exista solutii pentru orice buget. De cele mai multe ori exista o (falsa) preconceptie conform careia cadourile speciale sunt sinonime cu preturi substantiale. Insa un magazin online de cadouri de succes stie ca asa cum gusturile sunt diferite, tot asa si bugeturile. Si vine in intampinarea clientilor cu cadouri de la gama accesibil pana la de lux. Insa indiferent de cost, ramane acelasi ingredient principal: stil.

Si pentru ca este important nu doar sa oferi un dar si conteaza si cum il oferi, Gift Idea acorda o grija deosebita detaliilor. Ambalajul deosebit transforma orice dar intr-un adevarat spectacol. Impresionati-va angajatii si partenerii cu cele mai frumoase cadouri!

Beneficiezi de seriozitate, livrare prompta (24-48 ore), transport gratuit la o locatie dorita, contract si factura fiscala, iar plata comenzii se face prin transfer bancar.

Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, asa ca nu ratati ocazia de a le arata respectul si recunostinta oamenilor importanti pentru afacerea dumneavoastra! Alegeti cadouri cu stil direct din Fabrica de cadouri Gift Idea!

2 Comments

  1. Foarte frumoase aceste cadouri <3 ­čśë

Leave a Reply