Alimentatie, Sanatate

Cadouri dulci de la APIDAVA, pentru suflet si minte

Cand ai o zi grea, e suficient sa primesti un colet cu produse Apidava. Este practic imposibil sa nu te simti mult mai bine! O zi inceputa prost se poate incheia grozav cand in colet sunt cadouri dulci. Stiti si voi ca dulcele relaxeaza creierul si schimba dispozitia oricui, iar daca dulcele mai e si unul sanatos, rau nu are cum sa iasa.

In coletul despre care aminteam au fost 3 produse: un borcan cu miere de salcam cu nuca de 250 g, un borcanel din acelasi sortiment special creat cu ocazia centenarului si o punga de turta dulce cu miere.

Lucru deja stiut: produsele Apidava dispar cat ai zice miere. Dupa-amiaza inorata fiind, abia am reusit sa pozez produsele inainte sa dispara turta dulce. Asa ca e de inteles de ce poza nu e prea grozava. Dar turta dulce cu miere de la Apidava este! Doamne, nu poti lasa din mana punga! 250 de grame de placere pura.

Noi suntem fani turta dulce in general, dar acum pot spune sincer ca topul preferintelor cand vine vorba de sortimente tocmai s-a schimbat. De ce? Pentru ca produsul asta e atat de bun tocmai pentru ca e atat de simplu. Imi aminteste de gustul turtei dulci din copilarie, iar pentru mine orice produs care reuseste asta urca rapid in top.

Mierea cu nuca e o nebunie care combina beneficiile mierii de salcam cu cele ale nucilor. E, daca pot spune, un cadou 2 in 1: pentru suflet, dar si pentru minte. De neratat, fie ca e pentru familia ta, fie ca te gandesti la cadourile pentru cei dragi. Ce m-a surprins placut a fost cantitatea mai mult decat generoasa de miez de nuca. De obicei, produsele care contin si altceva pot avea mai degraba „urme” de acel ceva. Ei bine, mierea de salcam cu nuca de la Apidava are muuuulta nuca.

Cred ca nici nu mai trebuie sa spun cat de delicioasa e, va arat ca sa nu existe urme de indoiala. ­čÖé

Borcanelul simpatic de miere cu nuca editie aniversara este o bijuterie. La gustul deosebit se adauga si designul mai mult decat atragator. Un recipient in forma de inima, pentru ca mierea Apidava vine din inima Transilvaniei si bucura de 25 de ani inimile romanilor. Sunt convinsa ca borcanelul asta va fi pastrat la loc de cinste si aratat, peste ani, nepotilor.

Asa cum va spuneam, ziua mea s-a inveselit in cateva secunde, cat a durat sa desfac coletul si sa vad produsele Apidava. Tu pe cine ai vrea sa bucuri cu asa cadouri dulci?

1 Comment

  1. Adriana Micsa

    Pe nepoteii mei cu produsele astea minunate si sanatoase de la Apidava!

Leave a Reply