Moda

Cămăși bărbătești moderne de pe Felamo

Moda pentru bărbați a început să prindă avânt și acum se găsesc și pentru domni o mulțime de haine versatile și moderne. Dacă înainte nu acordau foarte multă atenție aspectului fizic, acum bărbații sunt din ce în ce mai îngrijiți și mai dichisiți, iar magazinele se întrec în oferte și pentru ei, nu doar pentru femei. Azi vreau să vorbim despre cămășile bărbătești, acele piese vestimentare de nelipsit din garderoba oricărui bărbat.

Fie că optați pentru cămăși bărbați clasice sau moderne, cu mânecă lungă sau scurtă, aceste piese vestimentare sunt de bază și pot fi combinate și asortate ușor la orice tip de ținută.

Trei cămăși bărbătești moderne de pe Felamo

Cămașă roșie în carouri

Cămășile în carouri nu cred că se vor demoda vreodată. Sunt masculine, moderne indiferent de perioadă și foarte versatile. Pot fi accesorizate diferit și purtate atât la ținute casual cât și la unele mai elegante. O astfel de cămașă purtată cu blugi îi dă bărbatului un aer modern și vintage în același timp, făcându-l să arate minunat și să se simtă la fel de minunat.

Cămașă neagră cu buline

Deși de obicei cămășile negre sunt mai sobre și merg doar la anumite evenimente, aceasta este foarte veselă, datorită bulinelor albe de pe toată suprafața ei. Faptul că are mânecă scurtă o face perfectă pentru ținute casual. Puteți să o purtați la o ieșire cu prietenii sau familia, în concediu sau la plimbare, ba chiar și la birou, dacă nu este necesară ținuta office.

Cămașă în carouri cu mânecă trei sferturi

Genul acesta de cămăși sunt potrivite pentru ținute smart casual, putând fi purtate cu brio cu sacou sau pantaloni mai eleganți. Lungimea și forma mânecii le dă un aer aparte, făcându-le să fie nu doar frumoase, ci și moderne. Cu siguranță o astfel de cămașă va fi piesa central a unei ținute.

Pe Felamo.com găsiți o mulțime de cămăși frumoase, pentru toate gusturile și buzunarele. Voi ce stil de cămașă preferați?

Leave a Reply