Alimentatie, Utile

Cand foamea devine o problema, solutia este FoodPanda

Toate, pana si dragostea, trec prin stomac. Asa ca, avem timp sau nu avem, trebuie sa mancam! Problema zilelor noastre e una complicata: timpul scade, foamea creste! Marimi invers proportionale, ca la matematica.

Problema(majora):

Un om se trezeste la ora 5.45(omul ala sunt eu, daca va ajuta cumva in rezolvarea problemei). Pregateste pachet pentru una bucata copil ce merge la gradinita, pentru una bucata sot ce pleaca la serviciu. Hraneste si cateii. Daca ii mai ramane timp, mananca si el, omul. Daca nu, nu. De plecat, pleaca in tromba catre primul autobuz, apoi il asteapta pe al doilea. Ajunge la serviciu. Cand lucrezi cu copii ce trebuie supravegheati, nu prea e timp de respirat. De mancat ceva, nici atat. Plecat in fuga, ajuns acasa, alti copii. Plus copil personal.S-a inserat. Pe blog, termene limita. Este ora 17.45 deja. Aoleu, vine si sotul curand!(ultima afirmatie e parte importanta a problemei, credeti-ma!)

Cat a mancat omul respectiv in cele douasprezece ore?

Si daca tot vorbim de probleme, iata si solutia. Ordonat, ca la scoala:

 

Plan si rezolvare

1.De unde ia mancare daca nu a avut timp de gatit?

Intra pe FoodPanda.ro si cauta. Cum ce?! Mancare.Gaseste ce ii place, comanda si primeste mancarea acasa/la serviciu(dupa caz)

2. Cum poate comanda mancare de pe FoodPanda?

foodpanda

Intra pe foodpanda.ro, introduce localitatea si locatia si da cautare. Programul se ia dupa mirosul de bucate bune si gaseste restaurante care pot hrani omul infometat. Pe alese!

Gaseste o lista cu cele mai apropiate locatii, precum si informatii despre specificul acestora, timpul de livrare, comanda minima, livrare(costuri). Ca sa alegi, poti merge la meniu.

fr1

3. Nu am acces la un PC/laptop, pot comanda de pe telefon?

Afirmativ. Fie ca accesez via iOS , fie cu Android , am la dispozitie aplicatii pentru a putea comanda de oriunde as fi.

food tel

4. Ce mancare as putea comanda cu ajutorul FoodPanda?

Cam tot ce imi poftesc inima si papilele gustative: salate, mancare traditionala romanasca, mancare italieneasca(inclusiv pizza, bineinteles!), fast food, mancare vegetariana, mancare mediteraneana, mancare chinezeasca(dar si din alte bucatarii asiatice), shaorma, iar daca vreau noutati caut printre specialitatile din diverse bucatarii ale lumii

Raspuns: cat trebuie si bun, daca acceseasa FoodPanda.ro logo foodpanda

Omul crede ca o astfel de platforma de restaurante, precum FoodPanda.ro se va dezvolta negresit. E o evolutie fireasca, tot mai multi oameni se afla in situatia de a nu avea timp de gatit, altora nu le place sa o faca, pur si simplu, ori au musafiri nepoftiti sau un eveniment la care mancarea nu poate lipsi. Oricum am intoarce problema, un lucru e clar: fara mancare nu se poate! Iar putin ajutor nu strica niciodata, ba dimpotriva.

Ceea ce isi doreste omul e sa gaseasca si pentru orasele mai mici restaurante, fiindca nu doar in orasele mari sunt oameni ocupati care ar avea nevoie sa comande mancare online. Deci, o prima idee in dezvoltarea platformei FoodPanda.ro o reprezinta marirea listei de localitati disponibile.

Nu ar fi rea nici ideea mai multor numere de telefon si a unui chat prin care clientul sa interactioneze mai rapid cu operatorul.

Cate despre oferta de restaurante, tipuri de bucatarii, usurinta plasarii unei comenzi si seriozitatea echipei FoodPanda, omul nu are decat cuvinte de lauda! Toate acestea sunt ingredientele care vor duce la dezvoltarea eficienta a platformei pe viitor.

Ce parere aveti voi, oameni buni despre acest ajutor numit FoodPanda?

foodpanda-logo-300x119Oamenii frumosi care au un blog pot raspandi si ei vestea despre platforma. Pe langa multumirile prietenilor ar putea castiga si un premiu daca se inscrie aici. Daca o fac, sa nu uite sa scrie 2-3 cuvintele in care sa spuna ca au aflat de concurs de la om 🙂 si sa recomande la randul lor. Sa impartim bucuria!

Leave a Reply