Diverse, Utile

Cand e momentul sa-mi schimb televizorul

Zilnic oamenii intra pe http://www.rombiz.ro/televizoare/horizon pentru a-si cumpara un televizor. Unii isi cumpara televizoare Smart, altii clasice. Insa, cand spunem televizoare clasice spunem televizoare cu ecran LCD care au o calitate deosebita. Televizoare cu tub nu mai exista decat in casele celor care inca mai au vechile televizoare.

televizor-horizon-

Eu am renuntat de mult la vechiul televizor si ma bucur de ceva timp de unul nou. Poate e timpul sa faci si tu la fel. Iata cand iti poti cumpara unul nou:

 • Cand cel vechi se strica

In mod categoric, daca vechiul televizor s-a stricat, trebuie sa-ti cumperi unul nou. Nu te ingrijora daca vechiul televizor s-a stricat, deoarece televizoarele LCD nu sunt o avere. Poti cumpara astfel de televizoare chiar si la apoximativ 400 lei. De unde? De pe rombiz.ro. Ai aici o multime de modele. Insa, tine cont de faptul ca un televizor la 400 lei nu are aceleasi caracteristici ca unul la 1400 lei. Insa, raportul calitate-pret este unul corect.

 • Cand vrei un televizor mai bun

Cei care au televizoare vechi, cu tub, le pot schimba, fara ca acestea sa se strice. Le schimba pentru ca pur si simplu vor ceva mai bun, mai performant, mai putin daunator pentru ochi. Sunt insa si situatii in care cei cu televizoare LCD le schimba. De ce? Pentru ca vor ceva si mai performant si anume un televizor Smart. Televizoarele Smart sunt mult dorite, insa nu toata lumea si le permite. Ele sunt ceva mai scumpe.

 • Cand mai vrei un televizor

Daca de exemplu vrei un televizor si in bucatarie sau in alte incaperi, in mod categoric ai nevoie sa iti achizitionezi inca un televizor. Sunt atat de multe modele pe piata, ca ai de unde alege.

Daca vrei sa vezi modele ieftine si de calitate, intra pe site-ul celor de la Rombiz.

5 Comments

 1. stoica claudia

  Si eu am schimbat un televizor cu o plasma a gasit sotul meu la oferta ,de fapt el a aduso din partea cealalta a puso la colet e superba

 2. ghelbere elena

  Eu schimb in general electrocasnicele cand se strica, prefer sa-mi cumpar un aparat nou decat sa repar unul vechi. Am speranta ca atunci cand mi se va strica televizorul LCD, cele Smart vor fi mai ieftine.

 3. Nicolae Claudia

  La anul voi avea nevoie de unul pentru camera fetitei..poate si unul in bucatarie.

 4. Andreea Grecu

  Preturile s-au cam schimbat din câte văd. Avem și noi în casa 2 plasme ale căror preturi sunt prea mari, părerea mea. Dar pe măsură ce apar modele mai noi și performante, cele vechi se mai ieftinesc. 🙂

Leave a Reply