Sanatate, Utile

Care este pretul unui implant dentar in Bucuresti?

In Romania, din ce in ce mai multe cabinete stomatologice ofera implanturi dentare deoarece aceasta procedura este ceruta tot mai des de catre pacienti. Unele cabinete, cum este si Delta Clinic Dent, ofera chiar si reduceri de pret pentru implanturile dentare.

In cabinetele stomatologice din Europa, aproximativ 15% dintre clienti solicita aceasta metoda pentru inlocuirea dintilor pierduti datorita avantajelor pe care le are: garantia pe viata, lipsa durerii in timpul procedurii si raportul pret-calitate avantajos sunt doar o parte din motivele pentru care implanturile dentare sunt din ce in ce mai populare.

Garantie pe viata

Delta Clinic Dent colaboreaza doar cu cei mai buni producatori de implanturi dentare, motiv pentru care acestea vin cu garantie pe viata. Toate implanturile achizitionate de aceasta clinica dentara sunt atent testate, certificate si omologate international, deci nu exista posibilitatea descoperiii unor defecte de fabricatie.

De asemenea, implanturile au o biocompatibilitate maxima deoarece sunt realizate din titan, ceea ce inseamna ca tesutul osos va crea legaturi cu implantul. Rata de succes a implanturilor dentare este de aproape 100%; singurele cazuri (sub 2%) in care aceasta procedura nu este un succes sunt cele in care starea generala de sanatate a pacientului este alterata.

Fara durere

Procedura de inserare a implantului se efectueaza sub anestezie, deci pacientul nu simte deloc durere. Dupa incheierea procedurii si dupa ce efectul anesteziei trece poate aparea cel mult o inflamatie in acea zona si o usoara senzatie de disconfort care va trece rapid cu ajutorul unor analgezice obisnuite.

Atat medicii stomatologi, cat si pacientii care au trecut prin aceasta experienta spun ca un implant dentar este cu mult mai putin dureros decat scoaterea unui dinte.

Raport pret-calitate avantajos

La Delta Clinic Dent pretul unui implant dentar este mult mai mic decat la alte cabinete stomatologice deoarece le achizitioneaza in cantitati mari – in cadrul acestei clinici dentare implanturile sunt deja o traditie, unul dintre cabinetele lor fiind dotat exclusiv cu echipamentele necesare acestei proceduri.

Tot aici poti beneficia de o oferta speciala pentru aceasta procedura, astfel incat un implant SURCAM, produs in Israel, costa doar 300 euro. Urmareste site-ul Delta Clinic Dent pentru a afla cand devine activa aceasta oferta!

Nu ezita sa iti faci o programare la Delta Clinic Dent pentru a discuta cu un specialist cu experienta despre un implant dentar!

7 Comments

 1. ghelbere elena

  Nu stiu cat costa un implant dentar pentru ca nu am inca nevoie. La Iasi din cate am auzit implantul este foarte ieftin, dar manopera enorma.

 2. Dani Dragomir

  Este chiar avantajos pretul.

 3. Valeria Chertes

  Si eu as avea nevoie de un implant.

 4. Corina Cosa

  in Iasi un implant costa in jur de 250 -300 euro . ceeea ce e un pret bun . Dar cred ca e valabil si la tine , la aceasta clinica doar implantul e 300 euro , dupa 4-6 luni , cand se pune coroana de ceramica , aceea mai costa extra in jur de 100- 150 euro / depinde cu ce lab . dentar lucrezi . Deci , ca sa-i raspund Elenei Ghelbere , manopera nu-i deloc enorma , avand in vedere ce stress imens presupune si ce conditii speciale de asepsie ….vin pacienti din strainatate sa-si faca implaturi aici , tocmai ca manopera e cea mai ieftina din toata Europa cred. Implanturile ca produse costa peste tot cam la fel , dar medicii din lumea civilizata , ( unde doctorii sunt respectati ), nu accepta sa lucreze pe te miri ce …. deci manopera e de fapt cea mai scumpa .:)

 5. Ciofu Monika

  Nu cred ca as face față la preț,doar dacă aș face un împrumut!

 6. Oana Mihai

  Pentru mine e c.am piperat

Leave a Reply