Utile

Cartea ta de vizita este … cartea ta de vizita! Vezi cum te reprezinta!

Ai auzit de multe ori sintagme de genul “Felul in care te imbraci e o carte de vizita!” sau “Vocabularul e cartea ta de vizita!”. Ideea e ca, indiferent ce faci, totul vorbeste despre cine, ce si cum esti.

La fel stau lucrurile si in cazul cartilor de vizita propriu zise, adica acele mici bucati de carton care cuprind in cateva cuvinte tot ce e relevant sa stie interlocutorul tau despre tine, firma pentru care lucrezi, sau chiar despre afacerea ta.

Pentru ca un lucru atat de graitor despre tot ce reprezinti trebuie facut intr-un mod cat mai profesional, Agrafa Print realizeaza cele mai ingrijite carti de vizita din Bucuresti pe care le livreaza in orice colt de tara te-ai afla.

Ce informatii contine cartea ta de vizita?

Cartea de vizita cuprinde cuvintele cheie care vorbesc despre tine.

Astfel, dintr-o privire, persoana careia ii oferi o carte de vizita trebuie va afla cateva informatii elementare: nume, prenume, numele si logo-ul firmei pentru care lucrezi, functia pe care o ocupi in cadrul firmei, precum si cateva date de contact (numar de telefon si adresa).

Cum arata?

Cartea de vizita nu este o felicitare pe care sa o colorezi in toate culorile curcubeului si sa o impopotonezi exagerat, cu fel de fel de fundite si paiete.

In ceea ce priveste designul, lucrurile trebuie facute intr-un mod simplu, fin, fain, elegant. Cel mai bine este sa optezi pentru culorile care se regasesc deja in logo-ul firmei tale, astfel incat interlocutorul sa te asocieze instantaneu cu locul de munca.

Pentru text, alege o dimensiune potrivita a fontului. Nu trebuie sa ai litere nici prea mari, care sa acopere toata cartea de vizita, dar nici prea mici, astfel incat pana si oamenii “cu privire de vultur” sa aiba nevoie de o lupa. De asemenea, e recomandat ca stilul fontului sa mearga tot pe deviza “Keep it simple” si sa nu afecteze lizibilitatea textului.

Cartonul pe care il folosesti trebuie sa fie si el unul de calitate. Alege un carton rezistent, a carui textura sa fie placuta la atingere.

Cum o pastrezi?

Dupa ce ai in sfarsit cartea de vizita mult dorita, vine momentul in care o poti oferi persoanelor interesate sau care te intereseaza. Ai grija ca starea ei sa ramana impecabila!

Oamenii nu o sa-si faca o impresie buna despre tine daca le dai o carte de vizita murdara sau indoita, indiferent de cat de mare sau mica e firma pentru care lucrezi sau de cat de bine iti faci treaba acolo.

Fara doar si poate, cartea de vizita are un cuvant greu de spus atunci cand vine vorba de prezentarea ta. Daca pana acum nu ai avut una, e momentul sa te gandesti serios la asta si sa te apuci de treaba.

Vrei o carte de vizita care sa te reprezinte? Atunci lasa-i pe experti sa se ocupe de tot!

Bazeaza-te pe cei de la Agrafa sa iti realizeze cele mai ingenioase carti de vizita din Bucuresti, si sigur cartea ta de vizita va continua sa te promoveze in portofelele oamenilor care le primesc… nu sa fie uitate in secunda doi!

Leave a Reply