Alimentatie, Copii

Cat de bun este laptele praf Topfer

lapte praf topfer

Aparut de cativa ani si pe piata din Romania, laptele praf Topfer este o formula de lapte praf germana cu calitati deosebite. Este destinat bebelusilor inca din prima zi si puteti continua administrarea acestuia pana la varsta de 3 ani. Medicii, dar si parintii care le-au dat copiilor lor lapte praf Topfer s-au declarat extrem de multumiti. Aceasta formula a fost usor acceptata de bebelusi si o dezvoltare rapida si sanatoasa a fost observata imediat.

Cum spuneam, Topfer este o companie germana care se ocupa cu fabricarea acestui lapte praf dar si a altor produse destinate bebelusilor inca din 1911. La inceput, a fost creat special pentru copiii cu probleme de sanatate. Inregistrand inca de la prima comercializare a formulei un real succes, compania a dezvoltat o gama larga de formule pentru orice situatie si varsta. Este un produs care are la baza lapte de calitate, provenit din fermele din Alpi. Compania are specialisti care se ocupa permanent de imbunatatirea formulei si totul este sub control strict al calitatii si al procesului de fabricare. Topfer este un lapte sanatos pentru ca este organic. Este laptele cel mai apropiat de consistenta laptelui de mama, fiind ideal in faza de crestere a copilului. Toate mineralele si vitaminele din laptele praf Topfer sunt atent dozate astfel incat sa suplineasca necesitatile sugarului la orice varsta.

Astfel, in Topfer lapte praf intalnim 4 BIFIDO culturi. Acestea au un rol crucial in dezvoltarea organismului copilului. Celew 4 BIFIDO culturi, sau bacterii bune cum mai sunt cunoscute, ofera protectia si dezvoltarea sistemului imunitar al bebelusului.

Mai gasim LC-PUFA sau cum mai sunt cunoscuti acizi grasi polinesaturati. Este vorba despre Omega 3 si Omega 6 pe care niciun om, indiferent de varsta, nu ii produce. Acesti acizi trebuie supliniti prin hrana. Si cum, cel putin pana la diversificare, laptele este singura sursa de hrana a bebelusilor, acestia trebuiau introdusi in formula de lapte.

1 Comment

  1. Nuță Georgeta

    Eu ii dau fiului meu lapte praf Topfer si sunt foarte mulțumită de cum a evoluat ingerasul. A luat ft bine în greutate , este sănătos tun, mănâncă si solide destul de bine . Are un gust bun. Eu il recomand .

Leave a Reply