Moda

Câte piese de bijuterie ar trebui să porți?

bijuterie

Purtarea articolului potrivit de bijuterii în locurile potrivite nu este întotdeauna ușoară. Pentru unele femei, este un moment exagerat, deoarece aleg prea multe articole de bijuterii în același timp. Pentru unii, prea puține bijuterii îi fac să pară nepregatiti pentru anumite ocazii. Este de înțeles că excesul de bijuterii este un no-no strict pentru industria modei.

Nu se stabilește o regulă cu privire la numărul de piese de bijuterie pe care le-ai purta. Pentru a înțelege numărul de piese de bijuterie pe care trebuie să le purtați, trebuie să urmați câteva reguli specifice. Anumite recomandări care v-ar ajuta să faceți alegerea corectă în timp ce alegeți piesele de bijuterii potrivite pentru dvs. sunt următoarele:

Țineți cont de ocazie cand alegeti o bjiuterie

Ocazia la care mergi este un factor decisiv important în timp ce alegi piese de bijuterii pe care să le porți. Trebuie să evitați brățările pentru uzura de birou, deoarece acestea ar face zgomote și, de asemenea, va fi dificil să tastați.

Dacă intenționați să mergeți seara, alegeți o singură piesă care să iasă în evidență și să adauge valoare aspectului dvs. Un colier superb, un inel de cocktail sau o pereche de cercei din aur Margareta stil candelabre vor fi potriviti. Indiferent care este ocazia, nu poți greși niciodată cu un amestec de inele uimitoare, care arată delicioase pe degete.

Nu exagera!

Nu permiteți ca bijuteriile dvs. să nu se potriveasca cu ținuta dvs. În timp ce alegeți bijuterii pe care să le purtați, ar trebui să vă întrebați întotdeauna dacă aceasta ar adăuga sau ar reduce aspectul natural și, de asemenea, ținuta.

Este foarte important să rețineți că obiectele de bijuterie pe care le alegeți trebuie să vă complementeze aspectul și să îi adauge eleganță. De exemplu, nu alegeti niciodată bretele și, de asemenea, o grămadă de coliere în același timp. Trebuie să optați pentru o astfel de linie și nu pentru două tipuri de linii. Purtarea prea mare de articole de bijuterie încurcă privitorii și vă strică aspectul.

Potriviți-vă bijuteriile cu materialul vestimentar

Trebuie să vă coordonați bijuteriile cu tipul de material pe care îl purtați pentru un anumit loc. Bijuteriile Chunky nu merg bine cu mătăsurile subțiri, deoarece poate părea o mare podoabă cu aceste materiale. De asemenea, mici lanțuri subțiri de pe colierul dvs. vor arăta ciudat cu puloverele voastre. Deci, gândiți-vă la material în timp ce încercați să purtați anumite articole de bijuterii.

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Multumim pentru sfaturi.

Leave a Reply