Copii, Utile

Cateva lucruri pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand iti imbraci copilul

Magazinele de haine pentru copii sunt pline de piese vestimentare absolut superbe – rochii, fuste, pulovere, bluze, costumase, etc.

bluza

 

Sunt parinti care aleg hainele oarecum la voia intamplarii si parinti care tin cont de tot felul de criterii. Pentru unii, nici macar o bluza copii nu e simplu de ales.

Din punctul meu de vedere, hainele pentru copii trebuie alese cu grija si copiii trebuie imbracati in mod responsabil. Acestea fiind zise, am pentru tine cateva sfaturi :

  • Imbraca-ti copilul potrivit varstei pe care o are

Multi parinti fac greseala de a alege haine nepotrivite pentru varsta copilului. Si aici ma refer in mod deosebit la fetite. Alege haine decente, haine care sa fie potrivite pentru o fetita, nu pentru o adolescenta. Nu te gandi la faptul ca e doar un copil, deoarece sunt oameni cu o gandire total deplasata, oameni care pot fi atrasi de catre copii.

  • Alege haine potrivite pentru vremea de afara

E important sa alegi haine potrivite si in functie de vremea de afara, in functie de anotimp. Astfel procedeaza parinitii responsabili, parintii care vor sa le fie bine copiilor lor. Cu siguranta vei gasi hainele potrivite astfel incat celui mic sa-i fie numai bine.

  • Alege haine potrivite pentru silueta copilului tau

Ei bine trebuie sa ai grija si la silueta copilului tau. Din pacate, multi copii sunt supraponderali. Nu vom vorbi acum de ce sunt asa, cum si unde gresesti, ci vreau sa iti sugerez sa ai grija cum imbraci un astfel de copil. Alege-i haine potrivite pentru corpul lui, haine care sa ii vina bine si sa ii fie comode.

  • Imbraca-ti copilul cu haine curate

E bine stiut faptul ca cei mici se murdaresc foarte repede. Tu, ca parinte, trebuie sa ai grija sa-i alegi haine curate. Cand sunt mici, copiii pot fi jenati de faptul ca nu au hainele murdare sau rupte si pot fi motiv de amuzament pentru ceilalti copii. Incearca sa eviti astfel de momente.

Daca vrei sa cumperi haine frumoase pentru copilul tau, intra pe Copilas.ro. Aici vei gasi hainute frumoase la preturi foarte bune.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Copii au de mici preferinte vestimentare. Atunci cand le cumparam trebuie sa tinem cont si de parerea lor. Si da, ai dreptate trebuie sa fie mereu imbracati cu haine curate, decente si potrivite marimii lui si vremii de afara.

Leave a Reply