Utile

Cauti un loc de munca? Esti la doar un click distanta!

Esti proaspat absolvent si cauti primul tau job sau vrei o schimbare a locului actual de munca? Indiferent la care dintre aceste intrebari ai raspuns pozitiv, ai nevoie de ajutor pentru a gasi locul ideal de munca.

Probabil te-ai convins deja ca nu este nicidecum o misiune usoara sa gasesti un job, mai ales daca vrei sa faci asta pe cont propriu. O solutie la indemana o reprezinta o platforma online cu locuri de munca din diverse domenii. O astfel de pagina este Infomunca.ro

 

 

Care este situatia actuala pe piata locurilor de munca din Romania?

 

Piata locurilor de munca din Romania este diversa, iar situatia se schimba de la o regiuna la alta. Sa luam un exemplu: daca in Cluj-Napoca exista multe locuri vacante si exista interes pentru angajare, in Craiova lucrurile stau total diferit: exista putine locuri de munca si un interes scazut al persoanelor apte pentru angajare. Cum s-ar traduce aceste date? Printr-un numar mare de joburi in Cluj, ceea ce inseamna ca locuitorii din zona isi pot gasi mult mai usor un job. Pe de alta parte, oferta de locuri de munca in Craiova nu este la fel de generoasa.

O situatie aparte este si in Brasov, o zona unde somajul este la cote mici, iar procentul angajatilor este in continua crestere. Cauti joburi in Brasov? Vei descoperi oferte numeroase, din domenii de activitate dintre cele mai variate.

 

Ce locuri de munca sunt disponibile pe Infomunca.ro?

 

Plecand de la premisa simpla ca oameni din toate categoriile de pregatire profesionala sunt la un moment dat in cautarea unui loc de munca, Infomunca.ro prezinta utilizatorilor sai joburi diverse.

De la lacatus mecanic pana la manager marketing e-commerce, de la electrician pana la inginer proiectant, oricine poate gasi un loc de munca potrivit pregatirii si asteptarilor. Acesta este un avantaj al platformei: diversitatea tipurilor de joburi.

Fiecare job are o descriere detaliata ce cuprinde responsabilitatile si   cerintele jobului. De apreciat este transparenta in ceea ce priveste salariul oferit pentru postul respectiv, lucru pe care nu il putem vedea pe orice pagina de profil. Este important ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca sa primeasca toate informatiile dorite, astfel incat sa stie daca merita sa aplice pentru postul respectiv.

 

Care sunt pasii in cautarea locului de munca ideal?

 

Ai accesat site-ul si ti-ai creat un cont de utilizator. Care sunt urmatorii pasi pentru a gasi jobul mult dorit?

  1. Daca stii exact ce cauti sau daca vrei sa vezi toate joburile disponibile intr-un anumit domeniu, e suficient sa tastezi un cuvant cheie in sectiunea de cautare Ce job cauti?
  2. Daca vrei sa cauti ceva specific si sa restrangi aria cautarilor, aplici toate Filtrele dorite: localitate, nivel (incepator/ intermediar/ senior, executiv), companie, salariu, domenii.
  3. Tot ce iti mai ramane de facut este sa apesi butonul Cauta

Sa luam un exemplu concret: te intereseaza  joburi in Craiova. Incepi prin a selecta localitatea, apoi poti aplica orice alt filtru care ar putea usura cautarea.

 

 

Rasfoieste oferta disponibila, descopera detaliile joburilor care te atrag si aplica la acelea pentru care te simti pregatit. Atunci cand ai un ajutor de nadejde cautarea locului de munca ideal nu mai este o misiune imposibila. Cu Infomunca.ro locul de munca mult dorit e la un click distanta!

Leave a Reply