Diverse, Utile

Cauti un service auto Brasov?

Articolul asta il scriu si pentru barbati si pentru femei caci sigur am si soferi prin lista mea de cititori. Si stiu ca mai sunt si din Brasov. Iar daca nu sunt, Brasovul oricum este un oras foarte vizitat, astfel, daca veti ajunge in Brasov si veti avea nevoie de un service auto Brasov, atunci trebuie sa stiti ca aveti la cine apela. 

In link-ul din propozitia anterioara va trimit catre un service tare interesant si care mie mi-a placut la nebunie. De ce? Pentru ca un personal calificat, un personal care stie ce vorbeste caci, de exemplu, daca este o bucsa a unei masini, atunci fii sigura ca aia este si nu mai este nimic altceva. 

optimal

Amabilitatea. Exact, mai sunt si amabili oamenii de acolo. Lucru cam greu de gasit. Poti incepe sa ai si dubii ca vor ceva de la tine, ca noi romanii cam asa ne-am obisnuit, sa fim sceptici daca este cineva amabil cu tine. Una peste alta, service-ul acesta mi-a reparat masina de fiecare data cand am trecut prin Brasov. 

Ba mai mult, am preferat ca in vacanta sa fac anumite schimburi si inlocuiri la masini, decat in orasul meu, caci mi-au placut ca oamenii sunt seriosi si isi fac treaba asa cum trebuie.

5 Comments

 1. kamycamelia

  In ziua de azi e greu sa ma gasesti oameni cumsecade si amabili, mai ales la service auto unde daca te ducu ptr a schimba un far ei iti zic ca mai e ceva de reparat, poate poate mai fac un ban in plus

 2. Rotaru Gabriela Tatiana

  Asa oameni amabili si corecti…putini mai sunt in ziua de azi,dar e bine ca mai sunt!

 3. Andreea Grecu

  O afacere buna presupun. Eu i schimb sunt suceveană dar ce contează ? În orice oraș ar trebui sa avem confortul și o buna colaborare peste tot. Dar ce sa facem 🙂

 4. Nicolae Claudia

  E bine sa stii un service bun la munte..ca nu se stie niciodata 🙂

Leave a Reply