Utile

Cazare ieftina prin Airbnb pentru o vacanta de neuitat

Sunt genul de persoana care nu suporta sa stea intr-un singur loc pentru o perioada lunga de timp. Avand in vedere ca sunt prinsa cu job-ul in orasul meu natal, supravietuiesc armonios doar facand cate o plimbare in tara sau in afara tarii. Economia nu este foarte dezvoltata, drept urmare si salariile sunt destul de mici pentru o viata decenta si pentru a putea face si economii pentru vacante.

Acum cativa ani imi doream extrem de mult sa vizitez Roma. Aveam o sete de cunoastere nemarginita, voiam sa ajung in acel oras plin de istorie si de artefacte pe care cred ca fiecare om ar trebui sa le vada cel putin odata in viata. Nu reuseam efectiv sa imi pun suficient de multi bani de o parte pentru a-mi permite sa platesc un sejur oferit de o agentie, desigur cu cazare la un hotel dragut, cat de cat in centrul orasului. Am iesit cu un prieten la o cafea si i-am povestit de faptul ca mi-ar placea foarte tare sa calatoresc si nu reusesc. Acesta a scos telefonul din buzunar si mi-a aratat aplicatia Airbnb care mi-a schimbat viata in adevaratul sens al cuvantului. Aici am gasit niste preturi de cazare incomparabile cu cele de la hotel si in sfarsit mi-am permis sa am calatoria mult visata. De atunci am vizitat o multime de tari si am in plan sa vizitez toata lumea.

Airbnb este o platforma care ofera nenumarate avantaje atat persoanelor care se cazeaza in regim hotelier, cat si persoanelor care ofera spre inchiriere apartamente sau case. Absolut toti utilizatorii sunt verificati pentru a nu exista riscuri sau inselatorii.

Un alt posibil impediment in plecarea peste hotare in vacanta este in a cumpara bilete avion care daca nu stii anumite ponturi, le gasesti doar la preturi exorbitante. In primul rand, nu trebuie sa iti alegi tu o anumita perioada, trebuie sa pandesti zilele in care biletele au niste preturi mai mici cu cateva zeci, chiar sute de euro. De asemenea, se gasesc la preturile cele mai convenabile cu aproximativ 2 luni inainte.

In concluzie, prima data este de preferat sa va cumparati un bilet de avion si dupa sa verificati cu atentie Airbnb si sa gasiti cea mai convenabila oferta pentru buzunarul dumneavoastra.

Leave a Reply