Utile

Ce beneficii ofera saltelele Prestige

1541_1540_

 

Cand vine vorba de saltele, toata lumea se ia de cap pentru ca se gandeste ca sunt foarte scumpe. Insa pretul este in conformitate cu calitatea si dimensiunile acesteia. Pentru o saltea de o persoana pretul este foarte mic, insa daca doriti o saltea pentru un pat matrimonial, cu cat o doriti mai mare, cu atat va costa mai mult. Este si normal. Si costurile de productie sunt mai mari.

In fine, sa trecem la calitate. De o vreme incoace se vorbeste foarte mult despre calitatea saltelelor. Si oricine a trecut la o saltea ortopedica poate confirma acest lucru. Nu se schimba doar confortul ci si calitatea somnului si beneficii pentru sanatate. Diferenta este si mai mare atunci cand se face trecerea de la vechile canapele la un pat cu saltea facuta dupa noua tehnologie si noile standarde. Pana si vechile saltele cu arcuri sunt destul de periculoase pentru sanatate.

Cu atat mai mult, atunci cand vorbim despre saltele Prestige, vorbim doar de saltele superortopedice, care fac doar bine oricarei persoane. Este o placere sa dormi pe o saltea superortopedica si cu siguranta nu vei mai avea probleme niciodata cu spatele. Pana la urma, apeland la saltelele Prestige, poti fi sigur de o calitate care nu se va strica in timp, dovada sunt si cei 5 ani de garantie primiti de la ei.

Partea si mai buna este ca brandul Prestige ofera mai multe tipuri de saltele din care puteti alege exact ceea ce vi se potriveste, atat in ceea ce priveste dimensiunile (lungime, latime si grosime), cat si in in ce priveste structura si gradul de duritate. Astfel, sunt saltele de grosime de la 20 pana la 30 de centimetri; saltele moi, semitari sau tari; saltele Pocket Memory, Memory, cu Latex, cu Cocos sau cu Aloe Vera.

La Tamos.ro, acolo unde gasiti aceste saltele Prestige, puteti filtra toate tipurile de saltele alegand categoriile pe care le doriti. Astfel nu veti fi nevoiti sa parcurgeti o lista de sute de modele si dimensiuni, pentru a o gasi pe cea potrivita.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

1 Comment

  1. O saltea buna poate ajunge si 3000lei dara avand in vedere ca un somn odihnitor este util si necesar atat pt planurile de scurta durata cat si pt cele de lunga durata cred ca meritat toti banii. Mie imi plac cele cu fir de argint ca au rolul de a tine la distanta eventialii invadatori si inca altele la fel de importante pt somnul zilnic.

Leave a Reply