Utile

Ce produse consumabile sa folosesti daca ai o firma de catering

Catering-ul (distribuirea productiei industriale sau centralizate a semipreparatelor si a preparatelor culinare care, intre perioada de productie si desfacere la consumator, sunt conservate prin frig) este un domeniu din ce in ce mai cautat, deoarece astfel de afaceri prospera in mod neasteptat, fiind din ce in ce mai cautate (si sunt solicitate, in mod special, la evenimente precum nunti, botezuri sau aniversari). Daca doresti sa iti deschizi propria firma de catering, atunci trebuie sa ai la cunostinta ce produse consumabile iti sunt necesare, cu ajutorul carora sa iti desfasori activitatea, si de unde le poti achizitiona pe toate, la super preturi.

Pentru serviciile care includ livrari la domiciliu, este necesar sa ai caserole unica folosinta la indemana, deoarece sunt foarte practice si pastreaza alimentele calde, pentru mai mult timp, astfel incat sa ajunga in stare optima la client. Caserolele vin in forme si cantitati diferite, iar preturile acestora sunt mai mult decat accesibile, mai ales daca alegi sa cumperi in regim ‘’en-gros’’. Sunt mult mai practice, deoarece sunt usor de manuit si isi fac foarte bine treaba pentru care au fost create. De regula, le veti gasi la set, deoarece aceste consumabile nu se vand, intotdeauna, la bucata. O alta categorie, care sigur iti trebuie pentru propria firma de catering, o reprezinta gama de pahare de unica folosinta – la orice eveniment, oamenii trebuie sa consume si produse lichide, asadar achizitia acestora este cat se poate de justificata (si gasiti chiar o multime de ‘’modele’’ diferite de astfel de pahare de plastic de unica folosinta). De asemenea, daca doriti, puteti cumpara, aditional, si capace pentru pahare. Optiunile sunt destul de numeroase, iar gama de produse este completa.

Printre altele, trebuie mentionate si gamele care cuprind pungi de plastic, folie plastic, folie aluminiu, tacamuri, pahare carton / plastic, palete cafea si paie, scobitori si bete de frigarui, farfurii de unica folosinta sau biodegradabile, manusi, pungi alimentare si asa mai departe. Unde le poti gasi pe toate la un loc? Este simplu: Sanito.ro este magazinul online care va pune la dispozitie o gama larga de produse consumabile, astfel incat sa puteti sa va desfasurati activitatea asa cum trebuie, fara intrerupere. In plus, au preturi foarte accesibile si servicii de livrare rapida.

Sanito.ro vin cu o experienta de 13 ani in domeniu, fiind unul dintre brand-urile puternice de pe piata din Romania. Dedicat solutiilor complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor, Sanito vine cu produse variate, profesionale, dedicate oricarui tip de afacere. Avand o echipa puternica de specialisti in spate, tehnicienii lor va pot ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii, indiferent de tipul afacerii pe care o dezvoltati. Astfel, puteti fi linistiti ca oferiti angajatilor si clientilor cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor. Sanito.ro iti ofera cea mai buna experienta in interactiunea cu produsele consumabile. De aceea, pentru a usura procesul de achizitie, au venit in intampinarea nevoilor noastre cu mii de produse dedicate curatarii si igienizarii spatiilor, produse pentru curatenie, detergenti profesionali, uscatoare, covorase profesionale, toate cu garantia celui mai bun pret.

Leave a Reply