Electronice&electrocasnice

Ceasul – accesoriul preferat al bărbaților

Ceasurile, alături de cravate, curele sau ochelari de soare, sunt printre accesoriile de nelipsit din garderoba unui bărbat. Ba chiar aș putea spune că sunt accesoriile lor preferate. Indiferent de ținută și de ocazie, foarte rar le lipsește un ceas de la mână. Unele sunt adevărate bijuterii și le poartă numai de drag.

Însă, aceste ceasuri barbati moderne nu sunt doar frumoase și atât. Au o mulțime de funcții și funcționalități care transformă ceasul în cel mai iubit accesoriu bărbătesc.

Azi vreau să discutăm despre ceasurile sport, atât de folosite de bărbații din întreaga lume. Vă voi arăta în rândurile ce urmează patru modele de ceasuri sport pe care le-am găsit pe Felamo.com, la prețuri super ok.

Patru ceasuri sport pentru ținute wow

Ceas cu cuarț, rezistent la apă

Un punct forte pe care ar trebui să îl aibă majoritatea ceasurilor sport este rezistența la apă. Având în vedere că sunt purtate la ținute sport, la drumeții, plimbări sau sporturi, astfel de ceasuri trebuie să fie rezistente la apă. Astfel, nu trebuie să renunți la accesoriul tău preferat nici măcar când înnoți.

Combinația de culori de la acest ceas îl fac să fie extrem de atractiv, iar prețul este unul mai mult decât ok.

Ceas sport cu brățară din silicon

Acest model este ceva mai simplu decât primul, pentru bărbații care merg mai mult pe stilul clasic. Este un ceas negru, simplu, dar care sigur va arăta ok pe orice mână bărbătească. Nu este rezistent la apă, așa că trebuie să aveți grijă la acest aspect.

Ceas cu funcții multiple, rezistent la apă

Acest ceas sport este atât rezistent la apă, cât și multifuncțional. Arată, ora, data, ba chiar are și o micuță busolă. Are lumină de noapte și o curea lată, care îi dă un aspect super modern. Cu siguranță este o alegere perfectă pentru bărbații moderni, care vor să iasă din tipare.

Ceas sport cu dublu afișaj

Acest ceas are atât afișaj electronic cât și digital și este și el rezistent la apă. Faptul că are și afișaj digital, dar și electronic îl face să fie deosebit. Cu siguranță oricărui domn i-ar plăcea să își accesorizeze ținuta sport cu un astfel de ceas.

Leave a Reply