Utile

Cele mai bune solutii pentru autoturismul dumneavoatra vin de la Dezmembrari Lilieci!

Piesele noi si de origine de la producator adesea au preturi exagerat de mari, iar piesele after market evident ca au un pret mult mai accesibil insa sunt de-o calitatea foarte proasta si de cele mai multe ori dupa perioade foarte scurte chiar si de cateva luni, se pot defecta nesesitand iarasi interventii.

Un autoturism, chiar daca a fost achizitionat de nou, la un moment dat va incepe sa aiba nevoie de diferite reparatii, pe langa schimburile de consumabile si reviziile periodice. Exista piese auto ce pot fi achizitionate fara nici un fel de problema chiar si second hand din dezmembrari, atata timp cat acestea sunt atent verificate inainte de a fi montate pe alt autoturism.

Majoritatea oamenilor care aleg piesele sau componentele auto second hand, le aleg datorita raportului pret/calitate care in foarte multe cazuri poate fi mult mai avantajos decat in cazul multor piese noi vandute in magazine.

Achizitionand din dezmembrari auto, vei avea o garantie ca piesele sunt originale, cu atat mai mult veti avea o siguranta daca veti acorda putina atentie si vanzatorului astfel incat sa nu va luati teapa.

Unul dintre cele mai mari avantaje legate de achizitionarea din parcurile de dezmembrari, este dat de faptul ca poti cumpara fara griji piese auto de caroserie sau accesorii auto diverse, intr-o stare impecabila de cele mai multe ori.

Acestea sunt genul de componente la care se va observa imediat si cel mai mic defect, iar in cazul in care nu sunt intr-o stare buna, foarte simplu se pot gasi altele. Pentru ca nu discutam neaparat de piese de care depinde siguranta ta si pentru ca nu exista riscul sa cumperi un produs uzat la pretul unuia nou, poti sa achizitionezi fara probleme astfel de componente la mana a doua.

In plus, daca este vorba despre componente exterioare, precum usi, aripi, capota, haion si asa mai departe, ei bine in acest caz puteti avea norocul de a gasi chiar in culoarea masinii dumneavoastra, ceea ce va fi perfect deoarece nu va mai trebui sa alergati dupa un vopsitor, fiind astfel si mult mai ieftin.

Daca te-ai hotarat sa cumperi piesele de care ai nevoie dintr-un centru de dezmembrari, trebuie sa identifici unul care este autorizat si care ofera garantie pentru produsele pe care le comercializeaza. In plus, acorda atentie si politicilor de returnare a produselor, deoarece este totusi vorba despre piese second care au deja un grad de uzura, asa ca chiar si vanzatorul mai poate fi pacalit de starea lor.

In cazul celor de la dezmembrari Lilieci veti beneficia de cele mai bune servicii, la cel mai bun raport pret/calitate, fiind unul dintre cele mai importante parcuri de dezmembrari din foata tara. Acestia dispun de o gama extrem de variata de autoturisme, piese pentru orice intrebuintare, piese ce sunt atent verificate de catre o echipa de profesionisit autorizati in acest domeniu, astfel incat clientii sa poata beneficia de tot ce-i mai bun.

Piesele din dezmembrari, fara doar si poate, reprezinta una dintre cele mai bune investitii pentru extrem de multi oameni, insa trebuie totusi sa va ganditi foarte bine inainte de a investi, la ce fel de piese doriti sa achizitionati. Daca pentru unele piese auto nu conteaza neaparat gradul de uzura, exista si piese de care depinde extrem de mult siguranta traficului rutier, deci cel mai bine este ca acestea sa fie achizitionate de noi. In general, piesele de tip consumabile precum: discuri sau placute de frana, rulmenti si asa mai departe, este de preferat sa fie cumparate de noi de la un magazin de piese autorizat.

Majoritatea parcurilor de piese auto second hand ofera toate aceste facilitati pentru clienti, insa exista totodata si unele care nu o fac, asa ca e bine sa intrebi in prealabil si sa eviti parcurile care nu au o autorizate pentru acest tip de activitati.

Nu este si cazul celor de la dezmembrari Lilieci, acestia fiind un parc autorizat R.A.R. si cu tot necesarul de acte si alte autorizatii la zi.

Leave a Reply