Alimentatie, Copii, Utile

Cereale HIPP cu fructe si muesli 1-3 ani

Vă promiteam prezentarea unui produs pentru copii. Mă ţin de promisiune şi vă arăt astăzi un produs care nu ar trebui să lipsească din dieta unui copil, mai ales dacă vorbim de primii 3 ani de viaţă! Cerealele, pentru că despre ele este vorba, au beneficii importante pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului. Deşi am observat că mulţi părinţi nu le acordă importanţa cuvenită. Eu am considerat că trebuie să îi asigur zilnic copilului meu: legume din belşug şi cât mai variate, măcar un fruct, lapte şi/sau iaurt pregătit de mine, o porţie de cereale şi pui/curcan/peşte.

Unul dintre produsele cărora le-am rămas fidelă sunt cerealele HIPP cu fructe si muesli, pe care le-am achiziţionat de pe cerealecopii.ro.

Daţi click pe poza de mai jos să vedeţi ingredientele pe care le conţine:

Iată prezentarea oficială:

• cereale potrivite pentru perioada 1-3 ani

• cu 80% cereale integrale bio (ovăz, grâu, alac, orz, secară)

• făină de orez

• făină de porumb

• 17% fructe (fulgi de banană, măr, prună)

• cu bucăţele mici, uşor de mestecat

fără zahăr adăugat

• nu conţin urme de nuci sau stafide

conţin gluten

• cu vitamina B1, importantă pentru energie şi dezvoltarea sistemului nervos

fără potenţatori de aromă, coloranţi sau conservanţi

• a se consuma în 3-4 săptămâni de la deschidere
• cutia conţine 200g

Fiecare părinte îşi cunoaşte cel mai bine puiul, aşa că vă recomand să citiţi cu atenţie toate detaliile pentru a stabili dacă cerealele se potrivesc celui mic.
Cutia costă 15 ron. Este un preţ bun, eu una nu am cumpărat cereale nici măcar din supermarket cu mai puţin de 17 ron, cam pe acolo sunt ca preţ.
Pe cerealecopii.ro puteţi găsi cereale potrivite fiecărei grupe de vârstă: de la 4 luni, 6 luni, 8 luni, 1-3 ani, peste 3 ani.
Aveţi grijă de voi şi de cei mici şi încercaţi să le asiguraţi o dietă cât mai variată!

7 Comments

 1. AlinaS.

  Blogului tau nu-i place browserul meu ;)). De fiecare data cand intram sa comentez hop imi aparea mesajul; acum mi-am descarcat mozilla (special pentru tine <3). E si tare ciudat ca nu imi ia profilul de blogger. Am intrat acum de curiozitate sa vad ce mai contin cerealele. Si eu le-am dat alor mei instant, dar doar cereale simple, fara lapte sau fructe. Adica le faceam cu lapte dar produse separate si apoi combinate. Le foloseam in schimb foarte bine cu legume. Zi frumoasa!

 2. Incognito Fashion

  Bun bun ! 🙂

 3. Ana Naghi

  Din pacate, nu imi dau seama de ce se intampla asta! Nu am absolut nicio restrictie privind postarile de comentarii.

  Si eu procedez asa, atat la cereale, cat si la iaurt: simplu cu bucatele de fructe sau putina miere.
  O zi frumoasa si tie!

 4. aceste cereale i le-am dat si eu fetitei mele si sincer avea o energie obositoare, dar am continuat sa -i dau pentru vitaminele pe care le contine si pt ca fetita mea a avut o problema digestiva pe care alaturi de cerealele acestea am scapat definitiv de probleme…..le recomand chiar daca copilul va avea mai multa energie

 5. bune cereale…le-a incercat si baiatul meu si este foarte multumit de ele

 6. Ana Naghi

  ma bucur ca ii plac 🙂

 7. Ana Naghi

  aha, deci de aia nu sta Ema o clipa? 😀

Leave a Reply