Carti, Utile

Comandă PACHETUL PROMOŢIONAL

Comandă PACHETUL PROMOŢIONAL cu cele 3 CĂRŢI ale colecţiei la preţul de numai 200 ron, în loc de 235 de ron.

Trimite un email la raluca@rpg-publishing.com cu menţiunea “promoţie”. Pachetul vă va fi livrat prin poștă în sistem ramburs în termen de 2-3 zile lucrătoare. Vă rugăm să specificați clar adresa dvs. din buletin, Codul Numeric Personal și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului. Pentru București, pachetul este livrat personal, la domiciliu. Contact: Raluca Ciochină, tel. 0722 393 763.

 

interventia..Scopul cărţii Intervenția timpurie la copilul cu autism. Modelul Denver, de Sally Rogers ș.a., este de a le oferi părinţilor, rudelor, educatorilor și tuturor celor care fac parte din anturajul unui copil cu autism instrumentele şi strategiile care să-l ajute să păşească, pe cât de curând posibil, pe drumul dezvoltării pozitive. Oricât de dificil ar părea în prezent, sunt lucruri care se pot face imediat în intervenția terapeutică şi care, în timp, vor schimba în mod fundamental viaţa copilului cu autism. Îl putem învăţa să interacţioneze cu noi şi cu cei din jur, să comunice, să se bucure de interacţiunile sociale şi să se joace.

Intervenția timpurie la copilul cu autism. Modelul Denver este o publicație Autism Speaks, apărută în Statele Unite ale Americii în 2012. Pentru prezenta traducere: Ancaar, 2013.

Layout 1 „Dacă aş putea să pocnesc din degete şi să devin neautistă, nu aş face-o – pentru că nu aş mai fi eu.“ (Temple Grandin)

Ne dorim să înţelegem cât mai multe lucruri despre modul în care gândesc persoanele din spectrul autist. Cele mai avizate dovezi vin tocmai de la ele, care, prin mărturisirile despre viaţa lor, ne ajută să înţelegem, din sursă directă, cum gândesc şi trăiesc evenimentele curente. Gândesc în imagini este o asemenea mărturisire cu caracter autobiografic și un document, dar și dovada întru totul concludentă şi convingătoare că o persoană  cu  autism îşi poate atinge potenţialul maxim în dezvoltare. (Georgeta Crișu, Avertisment)

 

eu sunt specialCartea „Eu sunt special” scrisă de belgianul Peter Vermeulen prezintă, pentru prima dată în România, metoda de lucru care în prezent este folosită în terapia persoanelor cu autism în peste 10 țări. Cartea este însoțită de un DVD pe care sunt Fișele de lucru ale acestei metode, în număr de 410, care se aplică atât persoanelor cu autism (de orice vârstă), cât și familiei și specialiștilor care lucrează în domeniul autismului. „Eu sunt special” facilitează cunoașterea în profunzime a caracteristicilor tulburărilor din spectrul autismului, a cauzelor și a evoluției afecțiunii, diferitele forme de tratament, consecințele pe plan personal și social, diferite posibilități de gestionare a tulburărilor și de susținere a persoanei afectate.

6 Comments

 1. Dorofte Alexandra

  cred ca aceste carti vor fi de mare ajutor celor care au copii atinsi de acesta boala

 2. Mioara Hus

  Stiu despre aceste carti, chiar ma pregateam sa le comand. Sunt sigura ca ne vor fi de un real ajutor! Multumim!

 3. Aceste carti vor fi de mare ajutor copiilor cat si parintilor.
  Le doresc multa sanatate la toti cu aceasta boala si parintilor le doresc multa putere. :-*

 4. Andreea Ceaus

  Probabil foarte folositoare pt pitici

 5. Bianca Roxana Anitei

  Mi se pare un subiect asa delicat. Nu stiu cum sa multumesc lui Dumnezeu ca ii am sanatosi pe cei mici. Parintii care au asemenea copii sunt cu adevarat deosebiti, iar copiii lor sunt intr-adevar ingeri!

 6. Comment by post author

  Ana Naghi

  Asa este, dragele mele! Carti utile, pe de-o parte, iar pe de alta parte, sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem!

Leave a Reply