Concursuri

Concurs fidelitate Noiembrie

Imi era dor sa mai organizez un astfel de concurs pentru persoanele care ma urmareau oricum :))), dar asa am zis sa premiez fidelitatea si- de ce nu- sa ii stimulez si pe cei nou veniti sa ramana pe pagina mea si sa ma descopere asa cum sunt eu, cu bune si cu rele.Si cand spun fidelitate nu ma refer sa fiti mereu de acord cu mine, sa spuneti ca va plac toate articolele, etc. Ma refer la perseverenta, la opinii sincere si sfaturi care sa ma ajute sa transform blogul in ceea ce va place, sa recomandati si prietenilor (daca voi considerati ca merita) pagina mea,etc.

Premiul va fi la alegere, mai exact, castigatorul isi va alege din ce categorie sa faca parte premiul. dintre cele 3 alese de voi( nu v-am intrebat intamplator, sunt convinsa ca v-ar placea sa castigati premii care au legatura cu categoriile preferate).Iata si optiunile:

Alimentatie– premiul: un „cos” cu produse alimentare pentru intreaga familie( utile in vremuri de criza, nu?)

Copii– premiul: un „cos” cu produse pentru copii( variantele sunt multe, vor fi personalizate in functie de varsta si sexul copilului/ copiilor)

Frumusete/ingrijire– premiul: un „cos” cu produse de ingrijire si/sau make-up( sunteti frumoase oricum, dar nu strica un mic ajutor)


Acestea fiind spuse, iata „probele” :

~Comenteaza la postari – 1 comentariu=1 punct

As avea rugamintea sa postezi comentarii sincere, din care sa aflu ce iti place si ce nu. Incearca sa nu postezi comentarii de genul: asa este, asa cred si eu, etc, nu ma ajuta sa aflu mare lucru. Poti posta comentarii la orice articol de pe blog, nu doar cele publicate in noiembrie, eu oricum vad data postarii tale. Nu se iau in calcul comentariile de la concursuri!

~Descopera indiciile- 1 indiciu= 1 punct

Prin diverse coltisoare ale blogului vor fi ascunse indicii(cuvinte sau expresii ingrosate si inserate in textele articolelor) care asteapta sa le descoperi. Vor fi 15 indicii in total. Incearca sa le descoperi pe toate(sau cat mai multe dintre ele) , noteaza-le si la momentul oportun, voi spune ce trebuie sa faci. Incearca sa nu scrii indiciile, sa le descopere fiecare, da? Foarte important: fiecare indiciu va fi pe blog pentru 2 zile, apoi il sterg si il postez pe urmatorul. Nu l-ai gasit azi? Cauta-l si maine!

~ Recomanda articole- 1 share= 1 punct

Recomanda prietenilor tai articole de pe blog( share public pe facebook), pe cele care iti plac si le consideri utile si crezi ca ar trebui sa le citeasca si ei. Lasa comentariu la aceasta postare cu link-urile distribuirilor.

Vei avea sanse in plus pentru activitatea pe facebook si daca te contectezi prin GFC la fiecare vizita( sa stiu ca ai trecut pe aici, chiar daca nu ai comentat la toate articolele postate de mine).In cazul in care vor exista mai multe persoane cu acelasi punctaj, diferenta va fi facuta de aceste 2 criterii.

Asadar, intr-adevar voi premia fidelitatea si perseverenta. Premiul va merita, dar e nevoie de putin efort din partea voastra. De fapt, daca iti face placere sa citesti blogul, nu va fi deloc un efort…


Perioada: 1-30 noiembrie
Tipul concursului: Cel mai bun punctaj

IMPORTANT: lasa un comentariu care sa cuprinda: nume gfc + nume disqus(care apare cand comentezi)
+ nume fb(asa pot contoriza corect activitatea ta!)


Succes!


UPDATE: 
Lucrurile sunt foarte clare, fie ca vorbim de numarul de comentarii, distribuiri sau indicii corecte descoperite… Asa ca pot spune : Castigatoarea concursului de fidelitate noiembrie este… LAURA-LOREDANA SANDULESCU.

1 Comment

  1. felicitari castigatoarei

Leave a Reply