Concursuri

Concursul lunii iunie- castiga un set de produse Herbagen

In ultimele luni am fost implicata in multe proiecte.  Nici mie nu mi-a venit sa cred cate lucruri pot face in acelasi timp.  Nu ma plang, imi place sa fiu ocupata, dar s-a simtit intr-o prezenta mai modesta pe paginile mele.  Sper sa rezolv problema.

In primul rand vreau sa reiau concursul lunii. Vreau sa bucur o persoana care isi rupe din timpul si asa scurt sa imi citeasca articolele si sa imi lase un comentariu. Si nu este vorba numai de cantitate sau de trafic aici, pentru un blogger este importanta interactiunea cu oamenii pentru care scrie. Cel putin pentru mine conteaza enorm.

Ce castigi?

Pe principiul „aleg pentru voi ce imi place pentru mine”, premiul lunii iunie consta intr-un set de produse Herbagen.  Setul contine:

 • crema de fata
 • sampon
 • gel de dus
 • deodorant roll on

premiu iunie

 

Ce trebuie sa faci?

Simplu: comenteaza la articole. In acest moment pe blog sunt postate peste 1450 de articole … deci nu e musai sa fie comentarii la articole exclusiv postate in luna iunie 2016, poti rasfoi in voie blogul.

As prefera sa fie vorba despre comentarii mai lungi de 5 cuvinte si postate periodic,  nu toate o data, pe 30 iunie.

Ai o sansa pentru fiecare comentariu postat. Poti posta un singur comentariu sau iti poti creste considerabil sansele cu mai multe comentarii. Tu decizi!

Poti primi 3 extrasanse pentru distribuirea articolelor. Distribuie public articolele de pe blog pe pagina ta de facebook.  Fie de aici, cu hastag #ananaghi,  fie de pe pagina de Facebook a blogului,  dupa ce le postez eu. Important este sa pot gasi distribuirile. Acest pas nu este obligatoriu, il poti urma doar daca vrei si mai multe sanse.

*Am o surpriza: fiind un concurs in luna dedicata copiilor,  daca in urma extragerii va castiga o mamica/ un tatic/ o bunica/un bunic  premiul va contine si ceva pentru copil.

Alegerea castigatorului se face prin tragere la sorti. Concursul se desfasoara in perioada 1-30 iunie, urmand ca la inceputul lui iulie sa fac extragerea.

Premiul va fi trimis gratuit, prin Posta Romana.

Mult succes tuturor!

UPDATE: Castigatoarea concursului este Mirela Nenciu.

Clipul extragerii aici: EXTRAGERE

Felicitari castigatoarei! Astept un mesaj pe adresa de e-mail ana_s_naghi@yahoo.com cu datele la care sa trimit premiul.

Multumesc tuturor pentru participare!

16 Comments

 1. stoica claudia

  particip

 2. APOSTOL VIORICA

  Imi plac produsele,particip,multumim!

 3. andutu alex

  Particip Multumim

 4. Super concurs! Eu te citesc, dar nu las comentarii. Nici in lumea reala nu vorbesc prea mult. Imi place sa observ oamenii, sa ii ascult si sa invat de la ei chiar daca nu le zic niciodata asta!

 5. Borca Mircea

  Daca am un nepotel frumusel foc , pot concura in locul mamicii?

 6. victorita

  Felicitări, Ana pentru ceea ce faci! Baftă în continuare!! 🙂

 7. ghelbere elena

  Multumim pentru concurs si pentru premiu care cu siguranta va face o persoana fericita.

 8. Lucica Lazar

  Particip cu drag <3
  Multumim pentru concurs! :-*
  Cand e vorba de ceva si pentru copii nu lipsesc, doar ma stii 🙂

 9. Nicolae Claudia

  Minunate produse. Castigatoarea cred ca a fost foarte bucuroasa

 10. Andreea Grecu

  Superb aceste produse. Mulțumim pentru toate concursurile ! 🙂

Leave a Reply