Sanatate

Confort intim cu suplimentul Floral’aise!

confort

Confortul sau, dimpotriva, disconfortul intim nu ar trebui sa fie subiecte tabu. Si totusi, ne confruntam cu o oarecare jena a multor femei in ceea ce priveste o discutie deschisa pe acest subiect. Nu excelam la capitolul comunicare, dar o facem cand vine vorba despre prejudecati. De aceea, femeile nu se simt in largul lor sa discute despre confort intim, probleme si solutii. Dar eu sunt increzatoare ca – usor, usor- acest lucru se va schimba!Iar prin acceptarea provocarii Floral’aise sper sa contribui putin la aceasta schimbare.

Ce inseamna confort intim?

Asa cum exprima insusi cuvantul confort, avem de-a face cu o functionare normala a organismului, lucru care se traduce printr-o stare de bine. Iar de aici, mai departe, intr-o incredere a femeii.

Cand vine vorba despre confortul intim este important ca flora vaginala naturala, respectiv mucoasa vaginala sa fie in parametrii normali. Insa exista o serie de factori pot duce la un dezechilibru al florei si de aici la aparitia unui disconfort intim. In cazuri mai grave pot aparea chiar candidoze, vaginoze sau diferite alte infectii.

Care sunt factorii care pot duce la disconfortul intim?

Ca orice alt dezechilibru din organism si disconfortul zonei intime este un efect al unei serii de factori, interni sau externi. Care sunt acestia?

 • metodele contraceptive (medicamente sau dispozitive intrauterine);
 • igiena excesiva, mai ales cu produse nepotrivite, care au ca efect distrugerea florei vaginale;
 • lenjeria intima din materiale sintetice ori prea stramta;
 • raporturile sexuale;
 • menopauza;
 • scaderea imunitatii;
 • Cum imi pot ajuta organismul sa ajunga la o stare de bine?

  Pe langa sfaturile pertinente care rezulta din cauzele mai sus mentionate, e bine de stiut ca, noi, femeile, ne putem baza si pe ajutorul suplimentelor naturale. Din aceasta categorie face parte si Floral’aise.

  Floral’aise asigura confortul intim pe exact cele doua cai necesare: protejeaza mucoasa vaginala, dar si flora vaginala naturala. Cum reuseste acest lucru? Substantele sale bioactive sunt lactobacili prezenti in mod natural in organism si vitamina A care, printre nenumaratele sale beneficii, bifeaza protejarea mucoaselor din organism, inclusiv a celei vaginale.

  Este foarte important sa stim ca Floral’aise este un supliment alimentar, nu un tratament. Altfel spus, el nu trateaza, ci este adjuvant, ajutand in tratamentul afectiunilor vaginale. Pentru maxime beneficii se recomanda utilizarea Floral’aise impreuna cu alte tratamente.

  Cui se adreseaza suplimentul Floral’aise?

  Floral’aise se adreseaza tuturor femeilor care se confrunta la un moment dat cu disconfort intim si vor sa ajute tratamentul prescris de medic, dar si acelor femei care doresc sa mentina confortul intim, mai ales daca in viata lor exsita una sau mai multe cauze din lista de mai sus.

  Cum se administreaza Floral’aise?

  Cutia contine o folie cu 20 de caspule, suficiente pentru 20 de zile. Se recomanda 1 capsula pe zi, in cure de 2-3 luni. Dar efectele se vor simti inca din prima luna.

  confort

  Experienta mea cu Floral’aise

  La momentul la care va scriu am inceput a doua cutie din supliment. Sunt fericita ca va pot spune impresii sincere, la cald, cum se spune!

  Am decis sa iau capsula dimineata, impreuna cu pastila de tensiune. Asa stiu sigur ca nu o uit. Nu am probleme cu inghitirea capsulelor, stiu ca pentru multe persoane este o problema reala. Si daca poate in alta situtatie ar fi fost mai dificil de urmarit efectele administrarii, in cazul meu efectele s-au vazut dupa aproape 3 saptamani: perioada menstruatiei nu a mai fost o bataie de cap, fluxul a fost unul normal, dar nu am mai simtit acel disconfort si acea iritatie specifice altor luni. Am fost placut surprinsa sa trec mai usor peste aceste zile.

  Va recomand sa cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj, sa tineti cont ca Floral’aise este un supliment care va poate ajuta, dar nu poate trata infectiile si daca la final decideti sa-i dati organismului o mana de ajutor, nu ezitati sa incepeti o cura completa cu Floral’aise!

  1 Comment

  1. Valeria Chertes

   Multumim pentru recomandare.

  Leave a Reply