Utile

Consultanta-cedo urmata de pregatirea pledoariei si castigarea procesului

Cand ne aflam in fata unui proces dificil, pe care ne propunem sa il castigam cu orice pret, cautam un avocat renumit pentru rezultatele sale profesionale si cu experienta, cu care sa ne sfatuim.

Nu putem sa ne sfatuim cu cineva abia intrat in barou, care nu a avut un alt caz asemanator. Intr-un proces, oamenii investesc mult, atat financiar, dar si emotional. Am vazut batrani care se judecau pentru mostenirea care li se cuvine si le-a fost luata abuziv, cum tremurau in sala de judecata si cat de mult se consumau, pana li se trimitea acasa hotararea judecatoreasca. Foarte trist este insa, cand batranii sunt pacaliti sa dea casele pentru care au muncit o viata cu acte, apoi sunt alungati din casele lor si ajung pe drumuri.

Sunt oameni care nu admit sa piarda procesul din orgoliu, in timp ce altii se simt pierduti, fiindca fac parte din categoria celor ”condamnati la moarte cu dreptatea in mana”.

In trecut, o sentinta definitiva, data aici, in tara insemna sfarsitul definitiv al procesului. Din cand in cand, idealistii incercau sa ii scrie presedintelui, dar cine garanta oare ca scrisorile ajungeau la el?

Securitatea, subalternii care ii spuneau ca totul este bine faceau un adevarat zid impenetrabil in jurul lui.

In prezent, sfarsitul unui proces nu este aici si daca stii la cine sa apelezi la consultanta-cedo.ro – de cazul tau se vor ocupa judecatorii din toate statele europene.

Vestea buna este ca mai exista o sansa si atunci cand zarurile par sa fi fost aruncate. La Cedo esti sigur de impartialitate, fiindca de cazul tau se ocupa judecatori din alte state europene si analizeaza atent modul in care dosarul a fost judecat in tara.

Acolo totul este legal si transparent, piatra de incercare constand in calificativul dat documentelor pe care tu le trimiti la Cedo: admis sau respins.

Dosarele nu se aleg la intamplare, ci sunt admise numai cele care respecta formalitatile. Fara un avocat care a pledat la Cedo si are in palmares sute de procese castigate, este de greu de bifat toate conditiile.

Consultanta-cedo.ro te conduce insa exact la echipa de care ai nevoie, sa te intorci invingator de la Cedo, la sotii Grigoriu, membri ai Baroului din Bucuresti din anul 1998, castigatori a mii de procese aici, in tara, in fata instantelor civile, militare sau penale si a sute de dosare judecate la Cedo, unele fiind cazuri foarte grele despre care s-a scris in presa.

Avocatii Grigoriu sunt aparatori vehementi ai drepturilor omului si buni cunoscatori ai legilor interne si internationale.

Clientii care au colaborat cu ei apreciaza:

-promptitudinea cu care ofera consultanta si un raspuns la cele mai complicate intrebari. Ei nu lasa niciodata un client nedumerit.
-meticulozitatea cu care pregatesc fiecare dosar in parte si cu care pregatesc apararea
-rabdarea pe care o au cu clientii, cand acestia nu inteleg anumite lucruri
-onestitatea de care dau dovada atat in prezentarea sanselor de castigare a unul process, dar si in stabilirea onorariului.

Multe dintre informatii sunt prezentate si pe site-ul firmei, dar nimic nu este mai clar ca discutia cu sotii Grigoriu. Este bine sa cititi datele importante referitoare la activitatea lor profesionala, sa intelegeti de ce ei sunt cei mai in masura sa se ocupe de procesul vostru.

Peste 700 de clienti au castigat deja despagubiri din partea statului roman la Cedo, iar acesta echipa priceputa a mediat plata acestora.

Ii puteti angaja si pentru redactarea unor documente, sa fiti siguri ca proprietatea nu va fi amenintata peste ani de ambiguitatea unor pasaje din acte, de asemenea ii puteti angaja pentru medieri, recuperare creante, afaceri si domeniul imobiliar.

Ei sunt avocatii foarte buni al caror sprijin nu trebuie sa il ratati, daca va doriti sa castigati procesul. Cu toate ca sunt in topul celor mai buni avocati, ei sunt accesibili, tarifele nefiind astronomice.

Oamenii nu trebuie sa se deplaseze la sediul firmei, fiindca datele de contact sunt disponibile pe site, iar sotii Grigoriu accepta sa comunice la inceput si telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact.

Niciodata sa nu renuntati la drepturile voastre de teama, atunci cand exista o speranta cat de mica! Si in cazul in care te afli la inchisoare, adreseaza-te cu speranta acestei echipe sau roaga o ruda apropiata sau un prieten sa ia legatura cu ei.

Toti cei care se stiu nevinovati in inchisoare, sa se adreseze neintarziat sotilor Grigoriu si sa se pregateasca sa isi primeasca dreptatea si despagubirile morale. Libertatea este sfanta si gratie acesteia te poti realiza si material, de aceea cand nu o poti obtine gratis, investeste in ea!
In concluzie, profitati de existenta Cedo, dar si de prezenta acestei echipe de avocati specializati in astfel de procese si mergeti mai departe cu procesul, pana veti sti ca ati epuizat toate sansele!
Oamenii moderni au acces la justitie si isi pot gasi si aparatori foarte buni.

Leave a Reply