Utile

Consumabile de imprimanta, “alimentele” imprimantei tale

Imprimanta este o periferica extrem de utila in orice birou si in orice casa. Multe afaceri si domenii de business nu s-ar putea desfasura astazi fara o imprimanta. Nu vorbim doar de printuri de documente si cate o poza, ci printuri de postere de publicitate, reviste, brosuri, ziare, lucruri care se comercializeaza in masa si care pot face acest lucru doar datorita dezvoltarii tehnologice a procesului imprimarii. Culorile, cartusele, tonerul de care are nevoie orice imprimanta merge mana in mana cu ea, la fel cum o masina nu merge fara combustibil, o imprimanta este inutila fara acestea. O gama larga de comsumabile de imprimanta gasesti la Mival, ai aici mai multe tipuri de cartuse, culori si nu numai, gasesti si lamele, cilindrii si alte piese necesare.

Consumabile imprimante

Fie ca ai o imprimanta acasa de care depinzi sau de care te folosesti des sau ai una la birou, o imprimanta in orice birou e de nelipsit, pana la urma. Ai nevoie de o serie de consumabile pentru ca totul sa decurga usor. La fel ca multe alte aparate care depind de ceva in plus, telefonul si laptopul cu bateria, masina cu benzina, aparatul de cafea cu cafeaua si imprimanta are nevoie (in afara de hartie) de multe lucruri pentru a putea functiona si fiind un aparat pe care il folosesti des si de care ai nevoie nu vrei sa te lase balta tocmai intr-un moment critic.

Din aceasta cauza este bine sa iti faci provizii din elementele cele mai folosite de imprimanta precum: tonere, cilindrii, cartuse, lamele de stergere, cerneala si alte consumabile precum solutii de curatare, unelte de remanufacturare sau chip-uri. O imprimanta are nevoie de destul de multe lucruri, din pacate multi oameni isi dau seama de asta doar in momentul in care ceva nu mai merge. La Mival gasestit tot ce ai nevoie in domeniu : cartuse imprimanta, consumabile, toner, multifunctionale cu laser si nu numai, kit drum & developer, toner refill, cartuse Orink, cartuse MSE, cartuse pentru plotere si multe altele. Gasesti aici consumabile pentru domeniul IT, pentru echipamente de birou, etc. Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul.

2 Comments

  1. Paola Paola

    Am si eu o imprimata acasa si o folosesc numai pt scanner 🙂 Mi s-a uscat cerneala din cartus 😉

Leave a Reply