Diverse, Utile

Conteaza pe Contazen

Nu o sa va vina sa credeti ce cautam eu acum cateva saptamani! Voiam cu ardoare sa gasesc un program de facturare online care sa imi restabileasca armonia in casa.

Sa va explic: ca tot omul si noi ne-am dorit o firma, sa fim pe picioarele noastre, fara sefi si program fix, fara… Dar lucrurile nu erau atat de roz ca in planurile noastre initiale. Numai cata bataie de cap pana am reusit sa infiintam firma. Nu vreau sa imi amintesc!

Cand credeam ca apele s-au mai linistit putin, alta bataie de cap: Dan era permanent ingropat in hartii. Isi lua si acasa dosare peste dosare si nu il vedeai altfel decat cufundat intr-un Excel. Viata de familie, ca sa nu mai vorbesc de cea sociala, era un vis frumos. Ma simteam oarecum vinovata: eu il incurajasem sa ne deschidem propria afacere, insa eu ma ocupam mai mult de casa si de copii, tot greul firmei cazuse pe umerii lui. Din punct de vedere financiar eram pe drumul cel bun, dar cu ce sacrificii?!

uita-de-tipizate1

Am fost mai mult decat incantata sa descopar programul de facturare online Contazen! Si voi ati fi fost la fel de incantati daca ati fi aflat ca solutia era atat de simpla si la indemana.

Eu sunt mai reticenta din fire si mai calculata cand vine vorba de luarea de decizii. Mie imi trebuie avantaje clare daca vrei sa ma convingi. Si cum sa nu ma atraga un abonament Contazen, cand primesc servicii de calitate la preturi mai mult decat rezonabile?

Ma gandeam cat timp vom castiga pentru noi, ca familie, eliberandu-l pe Dan de corvoada hartogariilor. Numai asta si parca nu imi mai trebuia nimic! Dar mai erau o multime de beneficii ca si clienti Contazen.

Lui Dan ii ia acum mult mai putin timp sa isi rezolve treburile. Are la dispozitie toate instrumentele necesare emiterii de facturi in doi timpi si trei miscari. Daca inainte avea de instalat diverse programe pe laptopul pe care il plimba intre birou si casa, acum isi rezolva sarcinile de oriunde, in timp real, online. S-au dus vremurile cand sedintele cu echipa se prelungeau pana seara tarziu. Acum e mult mai usor: membrii echipei au acces la documente, Dan poate urmari simplu si eficient istoricul tuturor actiunilor de oriunde.

Si sa nu uitam un lucru esential: datele sunt in siguranta, gratie tehnologiei cloud si nu exista riscul pierderii lor. Cum e posibil? Datele sunt pastrate criptat intr-o baza de date securizata si actualizata zilnic.

Poate va ganditi deja ca ne costa o avere abonamentul Contazen. Si eu am crezut acelasi lucru cand am vazut cate beneficii primesc. Dar surpriza a venit cand am vazut oferta de preturi pentru abonamente: programul este accesibil gratuit sau la preturi de la 9 lei pana la 29 lei pe luna.

E de la sine inteles ca nu trebuie sa fii in Top 300 ca sa iti manageriezi in mod eficient si sigur afacerea. Pentru asta conteaza pe Contazen! Indiferent daca esti liber profesionist sau detii o companie mica, mijlocie sau in expansiune iti recomand sa te inregistrezi chiar acum pe cea mai eficienta platforma de facturare online: Contazen! Castiga timp pentru tine si cei dragi!

5 Comments

  1. 🙂 Cu ce se ocupă firma proaspăt înfiinţată? Succes!

  2. Cu siguranta nu ai cautat pe internet, sunt multe astfel de programe (chiar si gratuite). Eu folosesc un program complex, platesc doar 99 de lei pe ani si nu am treaba, primesc update-uri periodic, totul este organizat bine si usor de folosit. Investitia in firma a fost mare? Aveti doar firma sau si echipamentul de productie?

  3. Super articol! O sa-mi faci si eu candva firma si tot de conta ma tem. Sper ca pana atunci sa gasesc pe cineva care sa ma ajute sa imi infiintez firma. Stiu ca e de alergat cu dosarul in brate si pe mine ma cam intimideaza functionarii publici:)

Leave a Reply