Copii, Diverse, Utile

Copii fericiti, parinti linistiti

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va aflati la cumparaturi intr-un hypermarket si sa vedeti cel putin un copil tipand cat il tin plamanii ca vrea o anume jucarie? Mie de multe ori, de ce sa nu recunosc? Si nu ma puteam abtine sa nu ma intreb oare nu era mai bine sa ramana cel mic acasa? Dar daca acasa nu avea cu cine sa stea? Uite o dilema! Si totusi mi s-a intamplat ca in acelasi hypermarket sa vad parinti linistiti, cu cosul plin si totul de pe lista bifat in timp ce isi recuperau copiii de la locul de joaca de la intrare.

loc de joaca 1

Si atunci am realizat ca un loc de joaca e mai mult decat un loc… unde copiii se joaca. Un astfel de loc poate reprezenta solutia sigura si placuta pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copilul pentru o scurta perioada de timp, cat au de rezolvat anumite probleme. Important este ca parintii sa aleaga unul de incredere, bine dotat si cu personal potrivit.

Ce inseamna un loc de joaca ideal? Este acel taram de poveste colorat si vesel in care copilul face ce stie mai bine: se joaca. Mai mult decat sa se distreze copilul tau socializeaza cu alti copii si este imposibil sa se plictiseasca. Copiii sunt foarte sinceri, asa ca tipetele de bucurie care se aud din interior si zambetele largi de pe chipurile lor spun mai mult decat ar putea fi descris in cuvinte.

Si eu, ca majoritatea parintilor, stiu ce inseamna un copil cu foarte multa energie. Ar fi pacat ca aceasta sa se risipeasca, nu? Asa este firesc sa fie la varsta copilariei, desi pentru parinti poate fi uneori obositor. Alege sa mergi cu cel mic la un loc de joaca si lasa-l sa isi consume energia intr-un mod placut!

loc de joaca 2

Si stii ce e minunat? Cand locul de joaca organizeaza petreceri aniversare sau petreceri tematice. Petrecerile de acasa pot fi uneori plictisitoare pentru cei mici, ca sa nu mai vorbim de dezastrul care ramane in urma. Solutia ideala o reprezinta organizarea unei petreceri intr-un astfel de loc.

Dupa cum vezi, ai toate motivele sa treci chiar acum pragul unui playground! Lasa-l pe copilul tau sa se bucure de clipe minunate! Un loc de joaca in care copilul tau va fi mai mult decat incantat este Planet Play. Pentru mai multe detalii acceseaza PlanetPlay.ro!

1 Comment

  1. Stoichita Irina

    Mi.e groaza sa nu ajungem si noi ca parinti in postura aceea jenanta de a ti se tranti copilul pe jos ca vrea nu stiu ce jucarie.Deocamdata avem6 luni si mai avem de invatat! 🙂

Leave a Reply