Utile

Criterii de amenajare ale biroului cu mobila moderna

Sa petreci 8 ore pe zi la munca asezat pe un scaun nu e tocmai confortabil. Iar atunci cand nu te simti in largul tau nu reusesti sa fii productiv si eficient. Pentru a te simti bine la locul de munca ai nevoie de mobila moderna pentru birou, care sa schimbe decorul incaperii si sa ofere o atmosfera relaxanta si prielnica.

Nu exista nici o indoiala ca alegerea mobilierului de lux este intotdeauna o decizie rafinata. Mobilierul confectionat din cele mai rezistente materiale, cu o multime de detalii si finisaje spectaculoase fac ca mediul de lucru sa fie mai confortabil. Piesele de mobilier office de lux contribuie intr-un mod esential la productivitatea fiecaruia dintre noi. Intotdeauna un spatiu confortabil sustine buna functionare a organismului, relaxeaza si imbunatateste creativitatea. Rigiditatea este un factor care defavorizeaza productivitatea.

Piesele esentiale dintr-un birou sunt corpurile de birou foarte bine compartimentate, care permit depozitarea tuturor obiectelor si documentelor importante. In acest articol vorbim despre cele mai des intalnite greseli in amenajarea unui birou, pe care trebuie sa le eviti in totalitate. Opusul lor sunt criterii eficiente de amenajare ale biroului cu mobila moderna.

CELE MAI DES INTALNITE GRESELI IN AMENAJAREA UNUI BIROU

Alegerea culorilor nepotrivite

Culoarea mobilierului nu afecteaza performantele, dar afecteaza estetica. Alegand prea multe culori, biroul va arata demodat si slab proiectat. Pentru a crea un spatiu de lucru atractiv se recomanda piese de mobila moderna pentru birou in nuante cat mai apropiate, de aceeasi tonalitate. Culorile trebuie alese asa incat sa se muleze perfect, iar ambianta sa fie placuta si relaxanta.

Alegerea unui birou fara tava culisanta pentru tastatura

Desi nu toate birourile au nevoie de o polita culisanta pentru tastatura, statisticile demonstreaza faptul ca mare parte din populatie poate dezvolta diverse afectiuni datorita pozitiei incorecte la locul de munca. Se recomanda utilizarea sistemelor cu monitor in defavoarea laptopurilor pentru a avea tastatura pozitionata corect in raport cu pozitia corpului.

Achizitionarea unui mobilier supradimensionat in raport cu spatiul disponibil

Un mediul restrans poate fi incomod. Este nevoie de un spatiul relativ mare, pentru ca oamenii sa se simta relaxati la locul de munca. Tocmai de aceea, este indicat ca pentru amenajare sa se utilizeze mobila moderna pentru birou foarte bine compartimentata pentru a maximiza spatiul si a depozita toate obiectele intr-un mod facil.

Incalcarea confidentialitatii angajatilor

Piesele de mobilier office de lux alese trebuie sa promoveze un mediu de lucru privat pentru angajati. Un studiu recent realizat a demonstart faptul ca angajatii sunt cu 50% mai putin productivi daca lucreaza intr-un mediu deschis.

Alegerea scaunelor fixe, fara picioare mobile

Scaunele traditionale pot reduce productivitatea angajatilor. Un scaun mobil sporeste productivitatea deoarece ii ofera agajatului posibilitatea de a ajung mult mai repede la documente, instrumente sau alte echipamente necesare.

Iluminarea incorecta a spatiului de lucru

Este important atat pentru productivitatea angajatilor, cat si pentru sanatatea acestora ca lumina din incaperi sa fie favorabila. In cazul in care ferestrele nu faciliteaza cantitatea de lumina suficienta, se recomanda utilizarea de lampi de birou moderne.

Alegand piese de mobilier office de lux, succesul este garantat. Nu doar ca vei obtine un spatiu confortabil si prielnic, ci vei intra in posesia unor obiecte rezistente si moderne, facile pentru fiecare angajat. Aristotel spunea candva: „ Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia”. Suntem absolut convinsi ca perfectiunea se naste din placere, de aceea, mediul de lucru trebuie sa ofere armonie si incantare.

Leave a Reply